Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Láska z onkologie: Rakovina je dala dohromady

Rosario a Katrin se poznali díky rakovině, kterou oba prodělali
Rosario a Katrin se poznali díky rakovině, kterou oba prodělali  (Autor: facebook.com)
Autor: šim - 
6. února 2012
16:49

Když jí bylo 17 let, lékaři u ní zjistili rakovinu lymfatických žláz. Když jemu bylo 24, byla mu diagnostikována rakovina varlat. Katrin (19) a Rosario (25) si kromě zdraví vybojovali také lásku. V létě se potkali na onkologické klinice a od té doby jsou spolu.

Katrin bojovala s rakovinou dva roky. Podstoupila chemoterapii, po které jí vypadaly všechny vlasy. Byla na dně svých sil. Vysvobodila ji však láska.

Na klinice v německém Bad Oeynhausenu, kde v létě pobývala, se seznámila s o šest let starším Rosariem. Ten se na klinice zotavoval po rakovině varlat.

Jednoho večera se potkali při večeři. „Vídali jsme se pak každý den, povídali jsme si, začali jsme podnikat různé výlety do okolí. Po třech týdnech přišel první polibek,“ řekla německému deníku Bild zamilovaná Katrin.

Z její strany to prý byla láska na první pohled. „Všimla jsem si ho hned první den mého pobytu na klinice,“ přiznala Katrin.

Zatímco Katrin je z nejhoršího venku a dokonce si už hledá zaměstnání, do kterého by chtěla co nejdříve nastoupit, Rosario žije stále ve strachu, jak dopadnou kontrolní testy. "Rosario teď špatně spí. Ale díky tomu, že jsem prožila to samé, vím, jak se cítí a můžu ho podpořit," nechala se slyšet Katrin.

Oba věří, že lékaři budou mít pro Rosaria dobrou zprávu. Už totiž plánují společnou budoucnost.

rakovina ( 6. února 2012 21:19 )

 Tak to by mi mohli alespoň poslat flašku, když už jsem jim pomohla k lásce.

587587 ( 6. února 2012 18:13 )

Blbče.

Zobrazit celou diskusi