Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vyhráli svatbu za milion! Nevěsta měla šaty od Blanky Matragi

Snoubence včera oddal primátor hlavního města Bohuslav Svoboda
Snoubence včera oddal primátor hlavního města Bohuslav Svoboda  (Autor: Pavel Machan a David Malík)
Autor: hoř, map, mivrk - 
5. února 2012
06:00

Byla to milionová svatba! A to doslova. Snoubenci Lenka Wolajnyková (32) a Jan Lhotka (22), kteří si včera řekli ano, totiž svůj výjimečný den vyhráli v soutěži pořádané pražským Obecním domem.

„Když nám těsně před Štědrým dnem oznámili, že jsme vyhráli svatbu za milion, vůbec jsme tomu nevěřili,“ pochlubila se už dřív Nedělnímu Blesku Lenka, která se vdávala v princeznovských šatech půjčených od Blanky Matragi.

Pár oddával primátor Bohuslav Svoboda v Obecním domě a v ceně byla i hostina pro 20 lidí ve zdejší Francouzské restauraci, svatební noc v hotelu Kempinski, líbánky v Keni a diamant za 100 tisíc jako svatební dar.

Svatbu sice Jan s Lenkou plánovali až na léto, ale kvůli výhře si pospíšili. Nejvíc je těší, že už jsou oficiálně rodina. Mají totiž půlročního syna a dalšího z předešlého manželství.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

adulik ( 5. února 2012 16:22 )

ty si nakytovanej/á idiote....

adulik ( 5. února 2012 16:21 )

Lidi kteří soudí jen podle vzhledu jsou hnusně zavistiví....Lenka byla krásná nevěsta a Honza krásný ženich. Moc jim to spolu sluší, a to že je lenka starší? komu je co do toho když se milujou tak to všem může byt uplně u pr.... mají spolu krásného syna a jim to stačí. Nějaký kr.... neumí fotit za to oni nemůžou!!! A ten kdo jim chce mejt zadek tak at se nejdřív zamyslí a nezavidí druhým štěst!!!!!!! jsou to hodný, obyčejný lidi stejně jako jste vy tak je ku... nechte bejt!!!!!!!!:-/

qwertina ( 5. února 2012 16:15 )

rege ( 5. února 2012 15:44 )

A propo šaty jsou z půjčovny.Blanka šije jen na anorektičky blbka namyšlená

sarciano ( 5. února 2012 15:22 )

A jak vypadas ty ze pomlouvas? Fotka vypada blbe jinak jsou hezky oba! A ty lidi co jsou tam kolem neni jen rodina ale bylo to i pro verejnost proto jsme se tam vsichni nevesli.

Zobrazit celou diskusi