Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyléčím rakovinu, zaplatíte sexem, tvrdil podvodník

Muž, který se vydával za falešného léčitele, vylákal z nemocných statisíce, jednu ženu přinutil dokonce k sexu
Muž, který se vydával za falešného léčitele, vylákal z nemocných statisíce, jednu ženu přinutil dokonce k sexu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, šim, rvs - 
17. ledna 2012
17:16

Na důvěřivosti žen využíval bezohledný podvodník (43). Se svými pacientkami se seznamoval přes sociální sítě. Tvrdil, že je léčitel a ženám sliboval zlepšení zdravotního stavu a vyléčení nádorů.

Se svými oběťmi se podvodník scházel u stanic metra, nebo ve velkých obchodních centrech. Za každé "léčebné setkání" od svých pacientek vyinkasoval několik desítek tisíc.

V jednom případě dokonce vsugeroval naprosto zdravé devětadvacetileté dívce, že ji skrz oči vidí do hlavy, kde má nádor. Během dvou měsíců mu předala více než dvě stě tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Když léčitelově oběti došly vlastní i vypůjčené peníze, podvodník ji nutil si léčbu odpracovat sexem. „Dívku uvedl do takového stavu psychické bezbrannosti a závislosti, ve kterém nebyla schopna klást odpor. Vyhrožoval jí, že jestliže nebude plnit jeho pokyny, rozhýbá jí nádor v těle a do druhého dne zemře,“ dodala mluvčí.

Podvodník byl obviněn ze znásilnění, obchodování s lidmi a podvodu. Je ve vazbě a hrozí mu až deset let vězení. Policie vyzývá další jeho oběti, aby volaly na linku 158.

alfasamec ( 29. září 2017 09:10 )

Holky, to já mám zase léčivý sperma. Musíte ho nejméně třikrát denně spolknout. Mě bývá po takové procedůře vždycky fajn, no vážně

adorator ( 18. ledna 2012 11:24 )

se divím, že v její hlavě viděl nějaký nádor. Na čem?, protože mozek tam určitě neměla ..... Ale co, třeba aspoň ta š...... stála za to.

lpitriska ( 18. ledna 2012 07:52 )

Bože jen zahlédnout toho ohavu,tak mít opravdu ten nádor tak i ten se schová.Je nechutnej a ony hlupačky i když člověk ve strachu a kvůli naději udělá asi spoustu kravin.Ale určitě se to dá ověřit u lékaře

kockopsice ( 17. ledna 2012 21:52 )

zní to jako strašná debi*ita těch ženských, až člověk neví, jestli se smát nebo je fakt litovat a kroutit hlavou, jak je toto vůbec možný...ale mám jednu kamarádku a zrovna u té bych si tipla, že by to tomu cigošovi zbaštila aj s návijákem a přitom v běžným životě celkem normálně funguje, jen jí někdy v některých věcech prostě vypne mozek

stastnyjim ( 17. ledna 2012 20:02 )

Proboha gogo, proč sem cpeš politiku. No když už, tak teda příště zvolíme komanče. V tom blbost a důvěřivost nebude.

Zobrazit celou diskusi