Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jsou to dvojčata, ale narodili se 2 roky po sobě!

Kuriozní rodinka - dvojčata se narodila ve stejný den, ale dva roky po sobě
Kuriozní rodinka - dvojčata se narodila ve stejný den, ale dva roky po sobě  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, ljš - 
27. prosince 2011
17:21

Tahle dvě blonďatá a modrooká dvojčátka slaví narozeniny ve stejný den - překvapivě ale bude mít letos malá Lexi na dortu čtyři svíčky, zatímco její dvojče Rudridh jen dvě. Přestože jsou dvojčata, narodili se dva roky po sobě, ale přesně ve stejný den. Jak je to možné?

Dvojčátka byla totiž současně počata za pomoci umělého oplodnění, ale jejich matka Hazel nechala embryo, ze kterého se později narodil malý Rudridh, na dva roky zmrazit.

Lexi se narodila 27. prosince 2007. O rok a pár týdnů později Hazel díky umělému oplodnění znovu otěhotněla. Jaké to pak ale bylo překvapení, když se šťastní rodiče řítili do porodnice přesně ve stejný den, kdy se narodila malá Lexi. Přírodu se jim tedy nakonec tak úplně přelstít nepodařilo.

nazor999 ( 28. prosince 2011 00:54 )

...no ona to ani nejsou žádná dvojčata. Jde o to, že 2 vajíčka byla každá oplodněno jednou spermií, čili vznikla 2 embrya, jedno se implantovalo mamince, druhé šlo do mrazáku, tam bylo 2 roky a pak šlo taky k mamince. Takže jsou to regulerní sourozenci, žádná dvojčata. Titulek měl přitáhnout pozornost, a ejhle, ono se to POVEDLO????

kukuku ( 27. prosince 2011 22:40 )

Také tvrdím, že gramatická úroveň Blesku je dlouhodobě ubohá, ale v tomto případě myslím, že je nadpis v pořádku. ONI se narodilI 2 roky po sobě - kluk o 2 roky později než holka - to je OK. Tvrdit, že druhá polovina dvojčat se narodilA o 2 roky později než první polovina - to už by bylo na hlavu na druhou.

montevideo ( 27. prosince 2011 18:37 )

Zřejmě samí analfabeti . Co článek, to minimálně jedna do očí bijící hrubka.

james ( 27. prosince 2011 18:23 )

Podtrhuji, co napsal montevideo. Je v redakci analfabet, či co?

montevideo ( 27. prosince 2011 18:08 )

Proboha, zase hrubka a v titulku: Dvojčata se narodilA .

Zobrazit celou diskusi