Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladíka ubodali při povánočním výprodeji

V této tlačenici byl ubodán mladík z Londýna
V této tlačenici byl ubodán mladík z Londýna  (Autor: youtube.com)
Autor: jos, ČTK - 
27. prosince 2011
10:19

V centru Londýna byl dnes zabit nožem mladík po hádce v jednom z obchodů, do kterých povánoční slevy přilákaly davy zákazníků. Informovala o tom britská zpravodajská stanice BBC. Příčina krvavého útoku se teprve vyšetřuje.

Na místo tragédie na slavné třídě Oxford Street před obchodem se sportovními potřebami, kde předtím vypukla hádka, přiletěl vrtulník záchranné služby, ale lékař již napadenému nemohl pomoci. Policie zatkla desítku podezřelých.
Zabití osmnáctiletého muže před zraky početných nakupujících neodradila dav od návštěvy okolních obchodů.

Lidi od nakupování neodradila ani stávka metra, která vážně narušila dopravu v metropoli, poznamenala agentura AP.

Někteří Britové čekali ve frontách před obchody již od půlnoci. "Domnívám se, že vliv (stávky řidičů metra) byl skutečně minimální. Kupujícím nevadila," uvedl Jace Tyrell ze společnosti New West End Company, která reprezentuje podniky působící v prestižní londýnské obchodní čtvrti West End.

tula79 ( 27. prosince 2011 18:55 )

a pak jestli se ti co si myslim nelibi tak se klidne muzeme nekdy potkat v cesky a rict si to z oci do oci!!!???

tula79 ( 27. prosince 2011 18:52 )

kdyby jsi byl tak vzdelany a zil jinak nez v shared hauzu tak by jsi treba i poznal ze jsem zena a ne muz.....a pak, ja znackovy nekupuju, me bavi nosit hadry ze sekace, uz jen proto ze se mi chce (to co usetrim posilam na charitu) a pak to posledni co bych delala je se tu honila pro blbou penny. jen mi prijde ubohy rozhazovat spinu do okoli aniz by bylo zameteno pred vlastnim dvorem..lidi brzo zapomeli jak bylo za komancu a tem co se styska at zalozi vlastni zemi...na sibiri mista dost!!!....just fucking myself and feel so happy that you can`t see it...NEVER WISH ANYTHING TO ANYONE YOU DON`T WANT TO HAPPEN TO YOURSELF!!!..SIMPLE AS THAT!!!.mluvis hromy blesky dostanes hromy blesky....kdyz si myslis je to tu je tak hrozny tak vypadni mimo londyn. tam je angliku, prace i penez vic!!!

zvericek ( 27. prosince 2011 17:36 )

tulo, ty verpane kterej se tu honi od rana do vecera po stavbach jako vul, aby sis pak mohl jednou za rok koupit kalhoty D&G o 50 liber mene a nikdy je nepral,aby se ti neopraly,tak ty jses mi jasnej, u stupid fuck!! ja jen rekl svuj nazor,od toho tyhle diskuze jsou,tak zavri hubu a go fuck yourself. TY jsi mozna stejna naplavenina,jako ty vsichni negri a somalci, rumuni a atd. tak tu nekecej blbosti,jak ti tu je dobre. jses tutove jeden z tech tisice ceskych jelimanu,ktery tu jsou leta letouci a bydli po 10ti ve 3plus jedna hauzu a budes tu rozdavat rozumy. Ty nemas nejmesnsi tuseni,s kym tady tancis,ty janku. tak radsi nekam zalez a nevyjadruj se,ty ochrance somalcu a ostatni verbeze. pral bych ti osobni zkusenost s timahle lidickama a nemisi te ani byt. staci kdyz ti ukradnou fungl novou masinu,poldove je chytnou a ty na tu hnusny ksichty cumis u soudi. kecat a urazet jak jsi zacal ty umi je blbec,ktery se tu jen veze zivotem...

tula79 ( 27. prosince 2011 16:53 )

tula79 ( 27. prosince 2011 16:52 )

Zobrazit celou diskusi