Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vražda 9měsíční Dominiky: Otec ji zabil v záchvatu žárlivosti

Autor: Jiří Čada - 
20. prosince 2011
14:41

Nevěra spustila děsivou tragédii v Zašovicích na Třebíčsku. Matka devítiměsíční Dominky, tam minulý týden večer v rodinném domě našla zavražděnou nejen dceru, ale i oběšeného svého partnera.

Otec malé Dominiky David P. (29) nezvládl žárlivost a bezmoc, po té co začal tušit, že jeho partnerka se schází s jiným mužem.

K tragédii došlo ve chvíli, kdy si matka děvčátka užívala se svým novým přítelem Janem H. v půjčeném bytě v Třebíči.

„Pavel P. jí telefonoval na mobil a vyhrožoval, že jestli se okamžitě nevrátí domů zabije sebe, ale i jejich dceru,“ řekl Blesku zdroj, který je s tragickým případem blízce seznámen.

Když se mu prý žena vysmála, sedl, napsal dopis na rozloučenou a malou Dominiku zadusil. Pak sám sobě sáhl na život. Žena se domů od milence vrátila krátce před jedenadvacátou hodinou. To už však rodinnou tragédii nešlo odvrátit.

Kriminalisté dál vyšetřují zatím nevyjasněnou smrt Dominičina staršího brášky Josífka (5). Ten měl v letos v červenci spadnout z podomácky vyrobeného traktoru. Na následky pádu pak v nemocnici zemřel. Lékaři však na těle dítěte našli známky možného předchozího týrání. „Vyšetřování případu pokračuje a my nebudeme zatím nic komentovat,“ uvedla vyhýbavě mluvčí krajských policistů Dana Čírtková.

hakari.takara ( 5. ledna 2012 15:31 )

divná rodiná... ještě divnější matka, která opustí 9 měsíční dítě a jede za milencem na cca 48hodin.

sonasek ( 20. prosince 2011 18:28 )

To se teda divme, u chlapa je rupnutí v kuli omluvitelný, u ženský ne?, taky jí třeba ruplo, tak šla za jiným,

hofihofi ( 20. prosince 2011 18:16 )

tyhle lidi pak jednajo zkratove to dite bylo prostredek k pomste.

hofihofi ( 20. prosince 2011 18:14 )

Kytice - Karel Jaromir Erben - Kytice - Vodnik Tahle vec je znama, partnwer se pomsti naolecnem diteti Ale co to je za zenskou, dite necha a jde si dovadet s jinym. Se nedivte, ze mu ruplo v hlave.

adorator ( 20. prosince 2011 17:42 )

souhlas, měl srovnat ji, to mimino za nic nemohlo.

Zobrazit celou diskusi