Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Praze našli pytel s lidskými kostmi

V pražské Hostivaři byl nalezen pytel s lidskými kosterními pozůstatky
V pražské Hostivaři byl nalezen pytel s lidskými kosterními pozůstatky  (Autor: David Malík)
Autor: ČTK, šim - 
14. prosince 2011
11:16

Poté co byly minulý týden v Kunratickém lese objeveny dvě odřezané ženské ruce, byl ve středu učiněn podobně hrůzný nález. V pražské Hostivaři byl nalezen pytel s kosterními ostatky, které jsou s velkou pravděpodobností lidské.

Policie kolem středeční 8. hodiny ranní dostala oznámení o nálezu podivného pytle v lesíku v Hornoměcholupské ulici nedaleko obchodu Lidl. Na místo vyjeli kriminalisté. "V této chvíli probíhá ohledání místa a bude nařízena pitva," uvedla mluvčí Andrea Zoulová.

Místo nálezu je obehnané páskou a zasahují tam policisté. Podle reportéra Blesk.cz, který je právě na místě, našel ostatky lesní dělník. Byly v černém plastovém pytli a zčásti zakopány v zemi.

Podle předběžných informací policie to vypadá, že ostatky ležely v lese nejméně rok. Případ by mohl souviset s nálezem lidských ostatků, které byly v téže lokalitě objeveny před více než rokem.

Do akce byli povoláni také psovodi, kteří prohledávají, zda se v přilehlém okolí nenacházejí další kosti či jiné části těla.

Připravujeme podrobnosti.

lupita ( 14. prosince 2011 13:09 )

 CSI po prazsku... zacina se to tam nejak mnozit mrtvolama.

brekekesalami ( 14. prosince 2011 12:40 )

Takvý puzzle, když si to poskládáte, máte človíčka... možná ale nějaké dílky ještě budou chybět, tak to zkuste zase za rok

Zobrazit celou diskusi