Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Špaček o Havlově exmilence Obermannové: Ta žena je úplně hloupá!

Autor: Nový Čas - 
6. prosince 2011
06:29

Je považovaný ze největšího odborníka na protokol. Ladislav Špaček stál po boku Václava Havla mnoho let. Teď se s neobyčejnou tvrdostí opřel do spisovatelky Ireny Obermannové, která napsala knihu o mileneckém vztahu s českým exprezidentem. "Ta žena je úplně hloupá," řekl v rozhovoru pro Nový Čas.

Obermannové dílo s názvem Tajná kniha vzbudilo obrovský rozruch. Hlavního hrdinu v knize nazvala sice Největším Čechem, ale ten se nápadně podobá právě Havlovi.

Několik týdnů po vydání Obermannová milenecký poměr s exprezidentem přiznala. Podrobně popisuje, jak jejich vztah probíhal. Nevynechává ani jejich sexuální život.

"Když ji život obdařil takovým osudovým střetnutím a mohla prožít část svého života s člověkem, kterého milovala a obdivovala, měla by si takové tajemství uchovat ve svém srdci," vysvětluje svůj názor na spisovatelku. Prý si měla tuto epizodu svého života nechat do domova důchodců, až bude sepisovat svoje vzpomínky.

„Napsat to teď a dávat rozhovory do všech novin jen proto, aby na tom něco vydělala, je sice rychlá sláva, ale pro většinu lidí tak zůstane člověkem, kterým je možné jen pohrdat,“ uzavřel nekompromisně Špaček.

aaabbb ( 21. prosince 2011 16:09 )

Pro mě je ta baba taky hloupá. Věděla, že Havel to má "za pár".Strapnila ovšem nejvíc samu sebe. Každý ví, že nebyl svatý, vždyt se o tom tak opatrně píše nyní všude. A takové věci, že měla 1000 chlapú a možná právě jen tenhle jeden byl slavný, ji tedy nikdo závidět nebude.

pavucinka ( 21. prosince 2011 14:14 )

Některý muž se zachová necitlivě, rozejde se tak, že vyhrkne něco jako pozdrav a už se neozve. Když je takto málo empatický, de facto o sobecký a ani nehcápe,že druhou stranu urazil..... kdo ej tu hloupý,že? Uražená ženas ecghová tak jako Obermannová. AQ odjela dříve než zemřel, neutekla. Kdyby se někteří muži aspoň uměli rozejit, kdyby uměli odhadnout hloubku citu na druhé straně ale někdy to nezvládají. Když skládají poklony a dělají dojem, že si ženy váží, tak ji potom nemohou jen tak odhodit do odpadkového koše. Taková žena se přímo nemstí, ale nedá se neříci poslední slovo, udělat tečku, aby se mohlo zase volněji dýchat. Nejsme věci.....a každá žena není lehká krev a nejde ji jen o zábavu,nesud%te tedy podle sebe. Tolik odvahy apaK? Ani jako politik a zdá seani v soukromí. Situace se po 89 roce vyvíjela jako samorost, kterou rodič nekontroluje a neošetřuje, a raději přivírá oči.....

martinic68 ( 21. prosince 2011 08:49 )

pane Špačku vy máte taky dost, ale alespoň jste veřejně potvrdil, že je to pravda. I když nechápu, když jste tak seriozní, proč zrovna v Blesku. Asi už vás jiný noviny nechtějí .

tyrkys ( 18. prosince 2011 17:57 )

Honza 51: absolutní souhlas. A to ještě není zdaleka vše.

chlebasmaslem ( 9. prosince 2011 07:18 )

každýmu je ganc egal, kam to Havel strkal, to ale co mi vadí je, že dostal svou ekonomickou a politickou ignorací Česko do absolutního chaosu a cochcárny s maximální zadluženosti, zatímco si jeho kamarádíčkové to České hospodářství rozdávali za symbolické ceny. Jemu to bylo jedno, BOHATĚ ho platili Židi z ciziny, aby i oni si koupili kusy Česka, k zblití....

Zobrazit celou diskusi