Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ženu věznila 12 let na lodi scientologická církev!

Ženu 12 let věznila scientologická církev na výletní lodi
Ženu 12 let věznila scientologická církev na výletní lodi  (Autor: Youtube.com)
Autor: lm, ljšk - 
1. prosince 2011
14:16

Nepředstavitelnou dobu strávila Valeska Paris v zajetí scientologické církve. Poté, co její rodiče, taktéž bývalí členi, veřejně církev kritizovali, byla tehdy osmnáctiletá dívka zajata a uvězněna. Přívrženci sekty ji unesli prý z obavy, aby o svou ovečku nepřišli.

Dívka byla vychovávána podle pravidel scientologické církve už od raného věku. Ve 14 letech podepsala dokonce smlouvu, kterou se církvi zavázala na miliardu let. Její matka ale po sebevraždě exmanžela církev odsoudila v televizi. Dřívější milionář strávil totiž poslední dny v chudobě a to vše prý kvůli chamtivosti scientologů.

V obavě, že by dívka církev po vzoru matky opustila, ji zajali a uvěznili na zaoceánské lodi, která slouží jako základna pro "nejvyšší poradenství". Tam musela tvrdě pracovat, a to klidně 48 hodin bez spánku a bez jakékoliv pomoci! Opustit loď mohla pouze s doprovodem.

Církev samozřejmě obvinění popírá. Dle jejich vyjádření na lodi dívka držena nebyla a její obvinění jsou smyšlená. Není to první skandál spojený s jménem této církve, přesto má spoustu přívrženců mezi nimi i celebrity jako jsou Tom Cruise, Katie Holmes nebo John Travolta.

husqarnowicz ( 1. prosince 2011 18:37 )

Přesně tak! Bůh do domu - hůl do ruky.

husqarnowicz ( 1. prosince 2011 18:35 )

Jaképak "pardon"? Zařvu na ně: Táhni! a když to nezabere, pouštím psa. Tomu už rozumí.

vmacnar ( 1. prosince 2011 18:25 )

No jo slavné kauzy X let staré a ještě k tomu překroucenné

jvor ( 1. prosince 2011 16:52 )

Dobrý den, chápu, že to zní zajímavě, ale je to tak akorát materiálu pro bulvár. Pravda je trochu jinde. Valeska Paris, nastoupila na palubu lodi Freewinds jako plnoletá a sloužila tam jako stevardka. Setkávala se tak se stovkami navštěvníků jak z řad členů církve, tak obyvatel ostrovů, kde loď kotví. To může potvrdit spoustu lidí a fotek. Jde prostě o vyřizování osobních účtů. Více je na našem webu www.scientologie-info.cz jako tisková zpráva. J. Voráček, Scientologická církev

gevi ( 1. prosince 2011 16:30 )

Řeknu pardon a zavřu dveře, když jsou za nimi: Náboráři na elektřinu nebo plyn, Jehovisté, Adventisté, náboráři zdravotní nebo jiné pojišťovny, náboráři na IZIP atd. Vůbec se s nimi nebavím.

Zobrazit celou diskusi