Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší gauner české politiky je Gross: Zvolte Pana Čistého!

Gaunera už známe, zvolte Pana Čistého
Gaunera už známe, zvolte Pana Čistého  (Autor: Foto Blesk)
Autor: red - 
22. listopadu 2011
23:05

Čtenáři Blesku zvolili největším gaunerem české politiky Stanislava Grosse. Ten v průzkumu na téma, které málokoho v Česku nechává chladným, vyhrál naprosto suverénně. Je však v české politice někdo zcela bez poskrvny? Pomozte ho Blesku najít!

Máte svého oblíbeného politika, jehož kauzy nezdobí titulní stránky novin? Myslíte, že jedná přímo a nemá žádné kostlivce ve skříni? Nominujte ho v anketě o Pana Čistého české politiky. Své tipy pište do diskuze nebo na email tip@blesk.cz

sirena ( 28. listopadu 2011 16:06 )

Kdyby nebyl Gross levicový politik, tak by takto nedopadl. U modrého ptactva, TOPSTARu,Veverek vám nevadí nic, ale jak je trošku možnost rýpnout do levice, tak modré ptactvo a jeho nohsledi řvou jak pominutí. Přitom v Rakousku je soc.dem. ve vedení od konce války , rakušané jsou spokojeni a Rakousko prosperuje, ale je pravda, že že kníže Schlafenberg by tam s celou "svou" partají neuspěl.

sally47 ( 28. listopadu 2011 11:31 )

jděte do hajzlu i s Vašími průzkumi.jen vyplachujete lidem mozeg.ty největší gauneři jsou právě skorumpovaný novináři a není jích málo!!!

dobrotka ( 25. listopadu 2011 23:06 )

dagma9 - i ostatni - jsem si dlouho myslela, ze jsem osamocena s podobnymi nazory, ale vidim, ze uz zacina lidem svitat. Ja uz mam podobne nazory nekolik let. No, vidim ze i ostatni uz uvazuji podobne. Ted uz jenom vlezt do parlamentu a nebo na hrad vsecho vyhazet z oken. NIC jineho nepomuze. Na vsechno ostatni - na nazor lidi, na kritiku, dokonce i na dukazy - jsou uplne rezistentni. PROTOZE VI, ZE JIM TO NAROD DOVOLI!!!!! NAROD UMI JENOM REMCAT A SKUTEK UTEK

tajna1509 ( 24. listopadu 2011 16:58 )

tomik007

dagma9 ( 24. listopadu 2011 15:47 )

Sice kritika přichází pozdě, ale zaplaťpanbůh,lepší pozdě než vůbec.

Zobrazit celou diskusi