Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tady vykrvácel zavražděný právník Valko (†57), teď tu plavou děti

Ve vile, kde byl zavražděn známý právník Ernest Valko, se dnes pořádají plavecké kurzy pro miminka
Ve vile, kde byl zavražděn známý právník Ernest Valko, se dnes pořádají plavecké kurzy pro miminka  (Autor: anc)
Autor: Nový Čas, jos - 
7. listopadu 2011
10:57

V luxusní vile ve slovenském Limbachu, kde byl zavražděn prominentní právník Ernest Valko (†57), se dnes ozývá radostný křik dětí. Místo, kde došlo k chladnokrevné popravě, totiž fuguje jako zázemí pro plavecké kurzy.

Plavecké kurzy pro miminka se podle zjištění Nového času skutečně odehrávají v luxusní vile, kde byl za stále ještě nevyjasněných okolností před rokem chladnokrevně zastřelen uznávaný právník Ernest Valko.

Plavecký kurz pro nejmenší stojí 140 euro (asi 3500 korun) a jeho provozovatelé vůbec netuší, co se v domě před rokem stalo. "Nepocházím odsud, o té vraždě vůbec nic nevím," uvedla pro Nový čas šokovaná mladá žena, která kurzy pořádá.

Majitelka také přiznala, že do teď byly maminky malých miminek s kurzy velmi spokojené a neměla žádné stížnosti. "Tyto prostory jsou tak nadstandardní a všichni byli spokojení. Z toho, co mi povídáte, jsem ale v šoku," uvedla.

Ernest Valko byl zastřelen v noci 8 listopadu 2010. V kaluži krve ho našla jeho dcera. Policie zajistila množství stop a vyslechla desítky svědků, jeho vraha ale stále nedopadla. Na případ bylo navíc uvaleno informační embargo.

vochomurka ( 15. listopadu 2011 15:19 )

bábätka už do vody nečúrajú. teraz nosia pampersky na plávanie. To iba aby si bol v obraze

majka ( 7. listopadu 2011 18:04 )

Tak tomu sa povie bulvár. Podľa neho by sa mali asi domy, kde niekto zomrel zrovnať so zemou ? CHvalabohu, že to slúži na taký dobrý účel a keby sa tam nepachali novinári, možno by viac kľudu mala aj jeho dcéra.

arapa ( 7. listopadu 2011 17:51 )

A to je neetické? Já mylsím že miminka jsou ráda v bazénu a maminky jak vidno spokojené. S tímhle přísupem bychom asi neměli chodit po Staroměstském náměstí když tam popravili 27 pánů....

ninag ( 7. listopadu 2011 15:13 )

Plne súhlasím, so synom tam budem chodiť plávať, v bazéne nie je krv, ale čistá voda, všetko je čistučké a voňavé, veľmi útulné, a moje dieťa inštruktorke vo vode 100% dôveruje, to je najdôležitejšie

brekekesalami ( 7. listopadu 2011 14:55 )

no a co, krev se uklidila a je to tam hezké To bychom nesměli ani jezdit po dálnicích, tam umírá každou chvíli někdo.

Zobrazit celou diskusi