Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podvodník z Krnova utekl s miliony

Ilustrační foto - Podnikatel Boris T. z Krnova za sebou nechal milionové dluhy
Ilustrační foto - Podnikatel Boris T. z Krnova za sebou nechal milionové dluhy  (Autor: Martin Hykl )
Autor: Jiří Krušina - 
6. října 2011
11:54

Recidivista s image úspěšného podnikatele Boris T. (45) z Krnova je na útěku. Nechodí k soudům a vyhýbá se obloukem policii. Svým známým, bývalým společníkům, zaměstnancům, telefonním společnostem i krnovské radnici dluží bezmála 4 miliony korun. V minulosti si na něj došlápla pouze mafie.

Oči pro pláč zůstali najivním věřitelům, kteří doufali, že jim policie a soudy pomůžou dostat zpět peníze z neúspěšného podnikatele Borise T. z Krnova.

Obklopoval se luxusem

Po legendárním podvodníkovi, který se obklopoval luxusem a mladými milenkami se slehla zem. Bezmála 3 miliony korun dluží podnikatel na své jméno. Jeho společnost KOKS dodnes dluží věřitelům okolo 700 tisíc korun. Podvodníkovi se dokonce podařilo oklamat i Městský úřad Krnov. „Provozoval městskou kavárnu, ale neplatitl radnici nájmy, výplaty personálu a dokonce dluží i řemeslníkům za opravy kavárny,“ vzpomněl jeden z věřitelů.

Jediný kdo dokázal podvodníka skřípnou byla mafie. „Zkusil podvést nějaké mafiány z východu. Ti ho skřípli, vzali mu auto a zbili jej tak, že skončil ve špitále. Pak se ukrýval v nějakém zapadákově,“ řekl další z oklamaných podnikatelů.

Policie po muži pátrá, zatím co soudy vedou hlavní líčení jako proti uprchlému. „Mohu potvrdit, že po Borisu T. pátráme od poloviny loňského listopadu. Informace k pobytu hledaného přijme kterákoliv policejní služebna,“ sdělila policejní mluvčí z Bruntálu Pavla Tušková.

Novák Vladislav ( 28. března 2018 08:34 )

Oči pro pláč zůstali najivním... Oči pro pláč zůstaly naivním... Jedině tak je to správně!

sakra ( 6. října 2011 14:50 )

Tak je to správné. Od mafie po tlamě a nečekat na naše neschopné policisty a hlavně soudy.

Zobrazit celou diskusi