Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nuda v Bratislavě: Páté nejnudnější místo světa

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
17. února 2011
13:41

Slováci jsou na své hlavní město hrdí. Ceny nájmu zde převyšují i bohatší Rakousko. Turisté si ale myslí, že je k uzoufání nudná. Dokonce tak, že ji vyhlásili pátým nejnudnějším městem světa.

Ubohé centrum města, které se dá bez obtíží přejít během chvíle a naprosto zoufalý noční život. Tak vidí zahraniční návštěvníci pýchu Slovenska a jeho hlavní město Bratislavu.

Mezinárodní cestovatelský server opentravel.com zveřejnil žebříček sedmi nejnudnějších měst světa a světe div se, Bratislava se do něho vešla i přesto, že řada Slováků tvrdí, že života a zábavy v ulicích Bratislavy je až až. Umístila se na pěkném pátém místě. Praha se do žebříčku neprobojovala.

A které město "vyhrálo" a je ještě nudnější než Bratislava? Není žádným překvapením, že nejnudnějším místem světa se stal Brusel. Ve městě proslulém rokováním evropských byrokratů se člověk opravdu musí při jejich poslechu ukousat nudou.

Žebříček nejnudnějších míst světa

1. Brusel (Belgie)
2. Houston (USA)
3. Zürich (Švýcarsko)
4. Singapur (Singapur)
5. Bratislava (Slovensko)
6. Wellington (Nový Zéland)
7. Oslo (Norsko)

kacota ( 18. února 2011 09:28 )

len zo srandy , pesnička o Bidlovi, lebo nado mnou diskutujúci "bidlo" napísal (podla mna debilnú, ale to je jeho vec) narážku na Bratislavu...tak len tak

klika ( 18. února 2011 01:46 )

kacota,jasně,Jahelka...právník ,co se nechává inspirovat skutečnými příběhy. ..Ale proč si to sem pověsila..?? Asi mi něco nedošlo..??

kacota ( 18. února 2011 01:10 )

to je pesnička, autor Ivo Jahelka..

kacota ( 18. února 2011 01:08 )

počuj, v Piešťanoch stretneš aj Mihálika s Bartošovou...tak jaká nuda? Kyjev stále stojí, ked si tam bola ty, tak to bol panský hotel - nie ako teraz, takže muchojka - žádná socka No ale jak si tam ty videla Devín to mi je záhada... Normálne to pojdem omrknút, ale podla mna to vidiet neni...Že tebe sa nechcelo vychádzat z takého krásneho mrakodrapu? Vedla Prioru, samé obchody,kúsok od Dunaja a tá reštaurácia na Moste je zrekonštruovaná, funguje ako volakedy, možeš íst na vyhliadku...

ladybug ( 18. února 2011 00:46 )

V Bratislavě, že je nuda? Vždyť to město je plné Slováků a to jsou chlapi! Ajjj!!!!

Zobrazit celou diskusi