Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední záběry živé Nikoly, pak zmizela

Autor: Čas.sk, šim - 
28. prosince 2010
08:07

Na světlo se dostaly nové záběry, které by mohly pomoci objasnit smrt mladé Slovenky Nikoly Beblavé (†20), kterou po dvou měsících pátrání našli v lese znásilněnou a zavražděnou. Záznam pochází z kamery v herně v Senici. Právě tady se Nikola pohádala se svým milencem a odešla pryč. Od té doby byla nezvěstná.

Kamerové záběry ukazují, jak Nikola vchází do herny a pak se u jednoho z výherních automatů baví se svým přítelem Ferdinandem (20). Sem dorazili oba z místní diskotéky. Následovala hádka a Nikola odchází kolem páté hodiny ráno pryč. Ferdinand zůstává dál sedět u automatu. Průmyslová kamera ji o několik desítek minut později ještě zachytí na ulici.

Přitom dojít od herny právě do místa, které na ulici snímá kamera, jež Nikolu také zachytila, trvá podle místních však nanejvýše deset minut. Kamera ji tu však zachytila procházet až 40 minut poté, co opustila hernu, tedy krátce před šestou hodinu ranní. Kde Nikola celou tu dobu byla a co dělala? Právě odpověď na tuto otázku by mohla vnést další světlo do případu, který šokoval celé Slovensko. Policie to prošetřuje.

Poslední záběry živé Nikoly

Z těchto obrázků mrazí. Jsou to totiž poslední okamžiky, kdy byla Nikola spatřena živá. Její tělo objevili až po dvou měsících v lese nedaleko cesty u obce Čáčov lesní dělníci>>> Bylo nahé, některé zdroje uvádějí, že bylo oblečené jen do trička, a bylo ve značném stádiu rozkladu. Rodina dceru poznala podle šperků, její totožnost pak definitivně potvrdil test DNA.

Podle informací slovenského deníku Nový Čas měla Nikola za nehty cizí DNA a před smrtí byla znásilněna. „Nevím, kdo mohl dceři takto ublížit, ale já to zjistím,“ nechal se slyšet zoufalý Nikolin otec Jozef Beblavý, který krátce po objevení Nikolina těla prohlásil ve slovenské televizi, že vraha své dcery najde a pohřbí na stejném místě, kde jeho dceru našli>>>

Beblavého policie vyzvala, aby se spolu s otčímem Nikotiny platonické lásky Davidem, který byl osudný večer také na diskotéce v Senici a který v současnosti působí ve Francii u cizinecké legie, podrobil zkoušce na detektoru lži>>>

sabartnok ( 29. prosince 2010 12:09 )

nemusí znamenat, že někde byla s někým, mohla čekat na Ferdu a když nešel, naštvala se a šla. Její naklonění těla nasvědčuje, že to byl rychlý krok. Spěchala domů. Pravda, normálně se v tuto dobu už dávno spí, ale někdy je to jinak. Ale myslím, že už je to na spadnutí. Mají tělo, mají DNA za jejími nehty... tak kde je problém????

sarka.q ( 29. prosince 2010 11:44 )

četla jsem více článků, ale nic špatného.

sarka.q ( 29. prosince 2010 11:43 )

na jednu stranu máš pravdu, ale já vycházím z toho, že policie i otec tvrdili, že na to místo musela být dána až později...... nemohli by připustit, že chudák holka ležela 2 měsíce u cesty aniž by ji za tu dobu někdo našel. všude přece psali jak ji usilovně hledají....a zrovna v těchto místech několikrát. takže pokud ji tam někdo přinesl , mohla být v jakékoliv poloze, jakkoliv svlečená či oblečená, po styku dobrovolném, či násilném. tělo rozložené, stopy po 2 měsících? žádné. anebo tam byla už od začátku a opravdu v poloze a stavu svědčícím o znásilnění, ale potom jak ji hledali? asi dost blbě.....

e.44 ( 29. prosince 2010 00:47 )

Právo na život má samozřejmě každý. Ale čím častěji se někdo toulá po nocích, tím se zvyšuje riziko, že jednou na nějakého násilníka narazí. A svojí roli v tom hraje samozřejmě i to, kde se po těch nocích toulá.

bara ( 28. prosince 2010 22:23 )

- ještě doplním, že kterákoli dívka, ať jde 10 x za měsíc z diskotéky, či 1 x za rok, má stejné právo na život

Zobrazit celou diskusi