Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nikolku (†20) před smrtí znásilnili! Její otec jde na detektor lži...

Autor: cas.sk, jos, Kjaj - 
27. prosince 2010
12:55

Podle informací serveru Čas.sk se za nehty zavražděné Slovenky Nikoly Beblavé našly stopy cizí DNA. Na detektor lži míří její otec Jozef i otčím legionáře Davida - muže, který kdysi s Nikolou udržoval milenecký poměr a v osudnou noc se s ní setkal.

Jozef Beblavý vyzval všechny, kteří se s jeho dcerou v osudnou noc potkali, aby spolu s ním šli na detektor lži. Podle serveru Čas.sk ho k tomu vedlo to, že za nehty jeho dcery, která byla před smrtí znásilněná, policie našla cizí DNA.

Nastane zvrat ve vyšetřování?

Nikola zmizela v září, když se pohádala se svým tehdejším přítelem Ferdinandem Vrbou (20). Téměř dva měsíce ji hledalo celé Slovensko, pak její tělo v Čáčově (okres Senice) našli lesníci.

Podle informací Čas.sk byla Nikola před smrtí znásilněna, slovenská policie tuto informaci zatím nechce potvrdit. "Vyšetřování probíhá, bližší informace nechceme specifikovat," řekl krajský policejní ředitel Imrich Puha.

Otec Nikoly vyzval všechny, kdo s jeho dcerou ten večer byli, aby šli na detektor lži. Na jeho výzvu zareagoval otčím Davida - tedy muže, se kterým se Nikola osudný večer též potkala a kvůli kterému vypukla její hádka s Ferdinandem. Sám David na Slovensku není, údajně pobývá ve Francii v cizinecké legii. Jeho otec pracuje jako městský strážník. Vyšlo najevo, že osudnou noc otčím a syn navštívili několik barů - slavili totiž svátek.

(Cas.sk)

cert ( 29. prosince 2010 14:29 )

No tak sis jistě našla, že slovo tip je odvozeno od slova tipovat, neboli hádat, odhadovat, zatímco slovo typ znamená totéž co druh, takže volá záměna připadá v úvahu leda u člověka, který neví, co píše. Nevěděl jsem, že jsi to tělo viděla. Měla bys svoji "expertizu" neprodleně zaslat slovenským policistům. A pokud máš pochybnosti o tom, že byla zavražděna, tak jim to napiš taky. Určitě budou rádi.

annael ( 29. prosince 2010 11:30 )

Trapný jsi tady jenom ty , panáčku. Vše si překrucuješ k obrazu svému. Při stavu, v jakém bylo její tělo nalezeno, se nedá žádným způsobem nepochybně dokázat, že byla skutečně znásilněna. A cizí kůže pod nehty je pouze důkazem, že se někomu bránila. Pravděpodobně vrahovi. Není to důkaz znásilnění. A když já chodila do školy, tak tady slovo tip/typ, bylo ještě téměř neznámé. Ale umím hledat a netvrdím, jako někdo, že to, co neumím najít, neexistuje.

cert ( 29. prosince 2010 10:53 )

Tak to měla holka asi smůlu. Nejdřív potkala někoho, kdo ji znásilnil a pak ještě někoho, kdo ji zavraždil, že? Tak nějak se to podle tebe ty hlavo stalo? ;-) Kdybys dávala ve škole větší pozor, tak bys věděla, že "tip" a "typ" jsou dvě různá slova různého významu a rozhodně je nelze volně zaměňovat. ;-) Díky čemuž by ses tu nemusela ztrapňovat a vymlouvat na neexistující pravidlo.

pgga ( 28. prosince 2010 07:37 )

Nespim....tady je pouze vecer...ale jak vidno ty asi tam nemuzes spat!

pohadkamaje ( 28. prosince 2010 05:46 )

Spi dál.

Zobrazit celou diskusi