Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Osm mladých lidí se přiotrávilo v restauraci

Záhadná otrava postihla osm mladých lidí při návštěvě restaurace. Ilustrační foto
 (Autor: Dušan Křístek, Michal Protivanský)
Autor: ap - 
19. prosince 2010
15:18

Na návštěvu restaurace v Novém Městě na Moravě nebude v dobrém vzpomínat osm mladých lidí. V restauraci totiž z ničeho nic sedm z nich omdlelo. Příčinu otravy už vyšetřuje policie.

Celkem osm lidí se v sobotu večer přiotrávilo v restauraci v Novém Městě na Moravě. Informaci agentuře Mediafax potvrdil v neděli primář záchranky Miroslav Havlík.

Zkolabovali téměř naráz

V restauraci během sobotního večera omdlelo téměř naráz sedm z později ošetřených lidí. "Na místo vyjely dvě posádky rychlé záchranné služby. Na místě jsme ošetřili celkem šest pacientů, kteří byli s diagnózou intoxikace neznámou látkou převezeni na interní ambulanci nemocnice v Novém Městě," řekl Havlík.

Mezi otrávenými byly dvě servírky. Zbytek tvořili zákazníci restaurace. Všichni ve věku do třiceti let. Policie případ vyšetřuje. Na místě zasahovali i hasiči pro podezření na zvýšenou přítomnost oxidu uhličitého. Ten však nebyl v prostoru zjištěn.

 



kacota ( 20. prosince 2010 09:30 )

tiež s mi to nechce verit...pred Vianocami sú velké odpisy aj čokolád a mandaríniek, ako ich dlávia tie zástupy bohatých kupujúcich...

kofila ( 20. prosince 2010 08:38 )

...vlašák nebyl ve slevě???

klika ( 20. prosince 2010 00:14 )

No to si žiješ,chlebíček,paštička...U nás si ženský v pokladně jen semtam kousnou suchýho rohlíku,a taky dobrý. Prostě šetřej....

divenka ( 19. prosince 2010 23:50 )

To vypadá na nějaký levný a zaručeně kvalitní alkohol nakoupený z nějakého neoficiálního zdroje, ale kšeft je kšeft.

Shelby16 ( 19. prosince 2010 18:01 )

úplně se mi sbíhají sliny, jsem tak hladová. Měla jsem dnes jen chleba s paštikou.

Zobrazit celou diskusi