Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poprava poslance: Valko byl střelen i do hlavy!?

Autor: jaj, Kšim - 
11. listopadu 2010
12:29

V případě vraždy kontroverzního advokáta Ernesta Valka (†57) se objevují nové prozatím nezveřejněné poznatky. Policejní hlášení mluví o jedné kulce rovnou do srdce. Dle zprávy záchranářů však měl Valko prostřelenou také hlavu!

Všechny oficiální zprávy hovoří o jedné kulce, která advokáta zasáhla přímo do srdce. V kaluži krve ho poté našla jeho dcera, která se nyní psychicky zhroutila. Dle serveru pluska.sk však v záznamech záchranné služby, která přijela na místo, stojí, že Valko měl díru nejen v hrudníku, ale také v hlavě!

Zprávy policie a záchranky si odporují

„Podle soudního lékaře a pitevní zprávy byl Ernest Valko zasažen jen jednou střelou do hrudníku, řekl ve středu mluvčí ministerstva vnitra Gábor Grendel. Stejně mluví i policejní prezident Jaroslav Spišiak: "Jediná střela zasáhla srdce, plíce a z těla vyšla pod lopatkou."

Záznam záchranné služby však vypovídá něco jiného: "...přesunuli jsme se do domu, kde jsme nalezli ležícího muže, který nejevil známky života. U něj klečela plakající mladá žena, která byla jeho dcera. Zjistili jsme, že zastřelený muž je už asi dvě hodiny mrtvý. V těle má dvě střelné rány. Jednu na hlavě a druhou v hrudníku..."

radooo ( 11. listopadu 2010 15:52 )

len nech sa vyvrazdia navzajom k**vy jedny! Kolko ludi uz bolo zastrelenych,ale ked sa to tyka "hlavacov" tak hned z toho robia obraz dnesnej situacie na slovensku. A hned treba vsetko riesit. Obraz kultury na slovensku s tymto nema nic spolocne,to je len obraz POLITICKEJ kultury na slovensku. Tak a teraz kto je dalsi na rade? Palko?

janamala ( 11. listopadu 2010 13:20 )

luxusního domu měl dostat trest smrti, to zase jo....jináč kdyby někdo trefil mýho tatíka, tak mu ještě ráda zaplatím...halt to kočka má jinak a to je dobře. Vlastně teď už špatně.

limak007 ( 11. listopadu 2010 13:12 )

Proč by vám, vy socky, měl někdo říkat pravdu? Co si myslíte? Nám jste ukradení. Vy si myslíte, že máte nárok na informace? A pročpak? MY tady vládnem. Polibte si šos!

Zobrazit celou diskusi