Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ruský policajt: Drbal se pistolí na nose a...

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, shp - 
12. května 2010
08:10

Mladého ruského policistu (†23) začal v budově moskevského soudu ukrutně svrbět nos. K potlačení nepříjemného pocitu zvolil nezvyklé drbátko – pistoli ráže 9 milimetrů, bohužel odjištěnou a nabitou. Poškrábal se ale jen jednou…

K těžko uvěřitelnému incidentu došlo minulý týden. Policistu musel nos opravdu hodně svrbět. Podvědomě sáhl po pistoli, předmětu, který mu byl nejbližší, aby se šimrání zbavil. To se mu povedlo, ale za nejvyšší cenu! Když se ho jeho nadřízený nemohl dovolat, šel s dalšími důstojníky zkontrolovat, proč nebere telefony. Když vykopli dveře, našli ho schouleného pod stolem v tratolišti krve. Na hlavě měl střelné poranění, které bylo jasnou příčinou smrti.

Vyšetřování vyloučilo vraždu i sebevraždu. Poloha těla i zbraně podle kriminalistů skutečně nasvědčovala tomu, že si hlavní přejížděl po nose. Mladý policista byl bezproblémový, svobodný, nenavštěvoval policejního psychologa a v den incidentu měl dobrou náladu. Jméno nepříliš bystrého policisty média nezveřejnila. U moskevské policie byl od roku 2007.

valdis ( 12. května 2010 17:14 )

Nebyl to někdo z přizne ing. Baudyše ???

klika ( 12. května 2010 14:25 )

zachycené kamerou,těžko říct jak to bylo .Mohla to být vražda i sebevražda.To s tím drbáním na nose jen podle poranění je úplná báchorka.

kybella ( 12. května 2010 11:24 )

věděl,že pistole ráže 9mm je lékem na všechno......

peto85 ( 12. května 2010 10:51 )

Pri tychto podivnych ruskych verziach umrti a nehod by som bol dost opatrny. Havaria Kursku - zapletenie sa do rybarskych sieti, utok ponorky NATO, zmrzaceny vojak A. Sycev, ktory po sikane prisiel o koncatiny a genitalie - velenie tvrdilo, ze trpel dedicnym ochorenim zil. A vela dalsich skvelych, genialnych verzii. Takze taketo pikosky zo "slobodnych" ruskych stepi by som bral s velmi velkou rezervou.

kozelch ( 12. května 2010 10:34 )

předběhnout by ho mohl jenom ten blb, co hrál ruskou ruletu se samonabíjení pistolí a začínal

Zobrazit celou diskusi