Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lásku vám dnes zachrání měsíc

Autor: Zpravodajové Blesku, kol - 
3. července 2008
05:00

Rozešli jste se přítelkyní, pohádali s rodiči, krachuje vám manželství? Napravte to dnes! Máte na to přesně 30 šťastných hodin.

Podle německých astrologů je právě dnešek tou nejlepší příležitostí, jak zachránit co se dá. Přichází léčivá síla z vesmíru.

Německého astrolog Michael Allgeier (49) tvrdí, že dnes nastává zvláštní konstelace. Novoluní (Měsíc stojí mezi Zemí a Sluncem, vycházejí a zapadají společně, Měsíc tedy není vidět) se brzy ráno dostane do velmi citově silného znamení Raka. Zároveň je planeta lásky Venuše obzvláště blízko, tím zesílí erotickou přitažlivost a vazby.

Všichni se mohou usmířit

Ale pozor! Léčivá síla potrvá jen 30 hodin. Od čtvrtečního rána, přesně 4.19 hodin, do pátečního dopoledne, přesně 10.19 hodin. Takže... Dnes je právě ten správný den na to, abyste zachránili svoje ztroskotané manželství nebo 'vyléčili' rozhádanou rodinu. Všichni se mohou usmířit a pomůže tomu právě měsíc lásky.

Astrolog Allgeier k tomu říká: „Tato fáze je zcela ideální pro rozhovor, společné procházky, výlety, romantickou večeři při svíčkách. Šanci mají i páry, které jsou momentálně rozhádané nebo se rozešly. Léčivá síla je může dát opět dohromady. Důležité ale je, aby si lidé jednoduše řekli, že se mají rádi.“

Jste šťastni a myslíte si, že léčivou sílu měsíce nepotřebujete? Ale ano! Ta vám váš krásný vztah ještě utuží...