Godzillí maso v konzervě

Japonská společnost vymyslela originální způsob, jak čelit šílenství kolem nemoci BSE. Bude prodávat hovězí maso jako přední a zadní godzillí ve vlastní šťávě.
Japonská megapříšera Godzilla putuje do supermarketů - v konzervách. Konzervy Godzilla Meat ve skutečnosti obsahují 100 gramů hovězího masa ve vlastní šťávě, ovšem v balení s obrázky řvoucí příšery s ohnivým dechem.
Na nápad prodávat godzillí maso přišla japonská hračkářská firma Takara Co. Její mluvčí Yoko Watanabe k tomu říká: "Lidé si mohou dát maso z Godzilly a získat tak její energii a sílu. Je to jídlo s fantazií. Něco jako Pepek Námořník a jeho konzerva špenátu."
Konzervy, které mají do japonských obchodů dorazit v říjnu, se budou prodávat v přepočtu za 190 korun za kus. Na japonském trhu by se společně s nimi měla objevit také godzillí vejce - konzerva patnácti křepelčích vajec.
Počítá se také s Radonovým masem, pojmenovaným podle opeřené příšery. Mělo by jít o grilované kuřecí.