Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Staropramen vás zve na festival Rock for People. Soutěžte o dvě vstupenky!

 (Autor: Staropramen.cz)
26. června 2012
13:40
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Staropramen přeje festivalu Rock for People všechno nejlepší k jeho letošním 18. narozeninám a je rád, že jako jeho hlavní partner může návštěvníkům nabídnout pestrou nabídku dobře vychlazeného piva a letos nově také restauraci Potrefená husa přímo v areálu festivalu. I na festivalu si tak můžete dopřát pivo a jídlo nejvyšší kvality. Soutěžte tedy se Staropramenem o dva lístky na tento skvělý čtyřdenní festival!

Staropramen jako exklusivní pivní partner festivalu nabídna celkem 8 druhů piv: Staropramen Světlý, 11, Ležák, Granát, Nefiltrovaný, Cool Lemon, Cool Grep, Nealko. Pivo bude čepováno z celkem 150 pivních kohoutů rozmístěných po celém areálu a na jeho kvalitu bude po celou dobu festivalu dohlížet degustátor pivovaru.

Hudební festival Rock For People se letos uskuteční již po 18té a to v termínu od 3.-6. července ve Festivalparku v Hradci Králové. Mezi hlavní hvězy letošního ročníku patří legendární Faith No More, Prodigy nebo Franz Ferdinand. Na Staropramen Cool Lemon Stage vystoupí také zahraniční Skrillex, Orbital, Example nebo tuzemští TataBojs, Support Lesbiens či Monkey Business. Hned vedle pódia bude umístěna Staropramen Fans Zóna, do které se dostane i vítěz této soutěže.

Foto:  Staropramen.cz

Jak soutěžit?

Je nutné odpovědět na všechny tři otázky v soutěžním formuláři správně, výherce bude vylosován a oznámen na stránkách Blesk.cz 29. června. Soutěž je určena jen pro osoby starší 18 let.

Co můžete vyhrát?

2x lístek na čtyřdenní festival s přístupem do Staropramen Fans Zóny s pivem zdarma navíc a parádním výhledem na Staropramen Cool Lemon Stage, kde vstoupí řada zahraničních i českých kapel.

Soutěž byla již ukončena, šťastnou vítězkou se stala Jitka Švenková, blahopřejeme!

Ostatním soutěžícím děkujeme za účast!

Další soutěž o vstupenky na Rock for People najdete na Facebooku Staropramenu: www.facebook.com/Staropramen nebo na webu: www.staropramen.cz.