Velmi oblíbená soutěž si již vytvořila tradici. V Čechách ji můžeme uvítat již potřetí, na Slovensku se na ni mohou těšit podruhé a nově se do mánie o nejlepší CEWE FOTOKNIHU roku 2012 přidává i Polsko.

Mnoho nadšených zástupců má i v okruhu celebrit. Role porotců se letos zhostili např. Petr Jákl, Petr Nagy, Klára Doležalová, Tereza Budková nebo Petr Vágner, který si služby CEWE FOTOKNIHY nemohl vynachválit.

"Nejsem příliš zdatný fotograf, spíš jsem vždycky stál na druhé straně fotoaparátu. Nicméně od doby, co znám CEWE FOTOKNIHU začínám uvažovat o pokusu. Naštěstí mám doma dva úžasné objeky, které stojí za to, zachycovat skoro každý den. Jen těch knih asi bude potřeba hodně, " smál se Petr Vágner.

Proberte své staré fotgrafie a vytvořte z nich fotoknihu
Autor: CEWE FOTOKNIHA

Do soutěže o nejkrásnější CEWE FOTOKNIHU se může přihlásit každý. Automaticky pak obdrží slevu 500 Kč na další fotoknihu a navíc se zapojí do hry, ve které může vyhrát chytré fotoaparáty, chytré telefony a mnoho dalších hodnotných cen.

Kdo se chce soutěže zúčastnit, musí svou fotoknihu přihlásit do 30 dnů od výroby, nejpozději však do 6.1.2013 na www.cewe-fotokniha.cz nebo na stránkách spolupracujících obchodních partnerů.

Každý měsíc bude VIP porotou vybrána jedna CEWE FOTOKNIHA a prostřednictvím internetového hlasování druhá.

Možnosti, jak využít fotografie, jsou nekonečné
Autor: FOTOLAB.cz

Autoři těch nejúspěšnějších CEWE FOTOKNIH se v únoru 2013 utkají ve finále o hlavní cenu, jíž je automobil Peugeot 208 od Federal Cars a to už se opravdu vyplatí!

Pokud se obáváte, že nemáte k vytvoření soutěžní fotoknihy dostatečnou inspiraci, hledejte ve svém životě a okolí. Vždyť je tak jednoduché, oprášit fotky svých dětí, ty ze svatby a svatební cesty, nebo zavzpomínat na dovolenou. Inspirace je všude kolem nás, stačí se jen dívat otevřenýma očima.

Více informací naleznete na www.cewe-fotokniha.cz