Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jste závislí na facebooku? Pak je tahle postel přímo pro vás

Autor: simao, INT - 
21. ledna 2012
12:59

Postel pro závisláky na Facebooku představil chorvatský návrhář Tomislav Zvonaric. Snaží se tak využít celosvětového úspěchu sítě, se kterou přišel Mark Zuckerberg. Kdo si tuhle sociální síť zamiloval, může s ní nyní doslova usínat i vstávat.

Autor Facebooku Mark Zuckerberg si mne ruce. Jeho výtvor zaznamenal obrovský rozmach po celém světě.

I když občas narazil na překážky - třeba v Číně byl komunistickou vládou, která brojí proti svobodomyslným sociálním sítím, dokonce na čas zablokován. Čínská cenzura však většinu světa trápit nemusí, naopak si tohoto nového moderního výdobytku může užívat plnými doušky.

Facebook však skýtá i řadu nebezpečí. Je návykový, a to obzvlášť mezi teenegery, u kterých mnohdy dokáže vzbudit silnou závislost.

Právě na mladé závisláky se pokusil zamířit chorvatský návrhář a designer Tomislav Zvonaric, který přišel s novou postelí, jenž by mohla vyhovovat jejich gustu. Svou FBed popsal pro seerver Wenn.com takto: "Je to koncept multi-praktického designu postele, který vám umožní být vždy blízko vašim online přátelům. A to i když spíte."

Díky téhle posteli tak zkrátka můžete s Facebookem usínat, s Facebookem vstávat... Najde tenhle výrobek i praktické uplatnění na současném trhu?

tyrkys ( 21. ledna 2012 17:01 )

To je humus, jako celý facebook.

Zobrazit celou diskusi