Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhadná ledová koule znovu na scéně!

Autor: kyc, jad, mivr - 
5. srpna 2011
20:19

Tajemná koule ze středočeských Milovic je opět na scéně! Je to teprve nedávno, co se vyřešila záhada jejího původu a co byla koule zničena dělobuchy. Teď ji mohou zvědavci okukovat znovu. Na Sázavafestu v Benešově se totiž už v pátek objevila podobná ledová koule, jako byla ta v Milovicích.

Koule je součástí reklamní kampaně na alkohol. Lidé si zde s ní budou moct dělat, co budou chtít! Pořadatelé předpokládají, že o ní bude velký zájem. Když se totiž koule objevila v Milovicích, snažil se do jejich útrob dostat kdekdo. Nakonec se to však povedlo až členům střeleckého klubu Česká sklopka, kteří v bývalém vojenském prostoru v Milovicích měli soustředění. Odtávající kouli nacpali zábavní pyrotechnikou a odstřelili ji. Uvnitř byla láhev od likéru a parohy.

Přiletěl s ní vrtulník

„Ledová koule, která se omylem objevila u Milovic, byla produktem nezdařeného experimentu s dokonalým namražováním panáků Jägermeistera. Potěšilo nás, jaký zájem tato událost vyvolala, ale teprve začínáme. Letošní ročník Sázavafestu od nás dostane vlastní kouli, včetně efektního entrée,“ uvedl Michael Bouda, brand manager.

Koule byla na místo přivezena v pátek večer. Za deset minut šest s ní přiletěl vrtulník, na přesné místo s ní pak přijelo auto s plošinou. "Není prioritou ji rozbít," řekl Bouda.

„Je pro nás důležité, aby si všichni v českém prostředí měli možnost vychutnat svůj oblíbený drink tak, jak se sluší a patří. Nechceme, aby tu lidé pili ‚tepláky‘, ale kvalitně servírované, ledově namražené drinky. Proto po letech vysvětlování zakládáme „Ligu proti teplákům“ a chceme ukázat, že gastronomie musí jít nahoru i v oblasti nápojů a tohle je naše první vlaštovka,“ uzavírá Bouda.

hutnik ( 5. srpna 2011 20:42 )

Vedle pracích prášků a tamponů konečně smyslupná akce - reklamní kampaň na alkohol. Klesající konzumace obyvatelstva už nás začínala znepokojovat. Snad brzy taky někdo přijde s reklamní kampaní na tabákové výrobky.

Zobrazit celou diskusi