Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oslavte léto se zmrzlinou Ben & Jerry´s zdarma!

Ben & Jerry´s
Ben & Jerry´s  (Autor: Ben & Jerry´s)
30. května 2011
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Navštivte pojízdný shop Ben & Jerry´s v centru Prahy a Brna 2. a 3. června. Ochutnáte tu některou z bláznivých příchutí zdarma.

Oslavte začátek léta s legendární zmrzlinou Ben & Jerry´s! Pojízdný zmrzlinový shop Ben & Jerry´s na čtyřech kolech přiveze ZDARMA zmrzlinové potěšení do centra Prahy a Brna. Dovedete si představit lepší zahájení letní sezony než pozvat všechny své přátele na kopeček jedné z bláznivých příchutí zmrzlin Ben & Jerry´s zadarmo?

Zapište si 2. června (v Praze) a 3. června (v Brně) do svých diářů a pozvěte všechny, aby se připojili ke zmrzlinovým oslavám. V Praze najdete zmrzlinový shop na čtyřech kolech po celý den u nákupního centra Flora, v Brně se usídlí u obchodního centra Olympia.“

Akce Kopeček zmrzliny Ben & Jerry´s zdarma pro všechny je celosvětovou tradicí této kultovní zmrzlinové značky a vznikla již v roce 1979 – na oslavu prvního výročí  Ben & Jerry´s. Dnes se Kopeček zmrzliny zdarma slaví ve všech obchodech Ben & Jerry´s po celém světě. V průměru se každý rok rozdá více než milion kopečků této zmrzliny. Vytvoří Praha a Brno nový „ZDARMA“ rekord?

Společnost Ben & Jerry’s byla založena Benem Cohenem a Jerrym Greenfieldem v roce 1978 v americkém Burlingtonu, ve státě Vermont. Oba dva si dali za cíl dělat zmrzlinu tím nejlepším možným způsobem. Od počátku spolupracovali s nejlepšími rodinnými farmáři, v roce 2003 v Evropě zavedli trvale udržitelný mlékárenský program s názvem Caring Diary, který v současnosti zahrnuje 500 farem, 25 000 krav a velké množství odpovědně vyprodukovaných mléčných výrobků. Ben & Jerry´s byl také prvním výrobcem zmrzliny na světě, který začal používat Fairtrade ingredience jako kakao, banány, káva a vanilka.

Více informací zde.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi