Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Osmerčata oslavila první narozeniny!

Na slavná osmerčata čekal při oslavě čokoládový dort rozkrájeny na osm dílků.
Na slavná osmerčata čekal při oslavě čokoládový dort rozkrájeny na osm dílků.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, vk - 
27. ledna 2010
05:00

Slavná osmerčata Američanky Nadyi Suleman (34) mají za sebou první oslavu narozenin. Nechyběly na ní balonky, klaunské čepičky a hlavně obří dort, který měly některé děti rozetřený opravdu všude, i po svých tvářičkách.

Šest chlapečků a dvě holčičky měli se svými dalšími šesti sourozenci a maminkou co dělat, aby se ke společnému stolu vůbec vešli. Uprostřed už na ně čekal čokoládový dort, rozkrájený na osm dílků.

„Každé z dětí má svoji jedinečnou osobnost,“ vyjádřila se na adresu svých dítek Suleman. I přesto, že má doma nastěhované tři chůvy, které jí s dětmi pomáhají, od doby, co se osmerčata narodila, prý spí pouze dvě hodiny denně. „Jsou úžasné, dělají mi radost,“ pěje na své děti ódy několikanásobná matka.

anka ( 27. ledna 2010 13:58 )

no tak uplne normalni neni.....na druhou stranku.....se stala "slavnou" a vydelava penize na reality show......a ma co chtela....Jeden se jen divi, kde vzala penize na druhe umele oplodneni, kdyz byla na podpore s 6 detmi a zila u matky v malem dome.....

paila ( 27. ledna 2010 13:37 )

Tahle ženská není normální, pořídila si všechny své děti ze zkumavky. Je bez partnera a zadlužená až po uši. http://www.magazin.cz/lifestyle/5219-zena-ktera-porodila-osmercata

anasyi ( 27. ledna 2010 11:12 )

tatinek,ten se z narozeni osmercat jeste nevzpamatoval? Ja jenom,ze chybi u dortu

Zobrazit celou diskusi