Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Koukejte, jak nám zima sluší!

Autor: žig - 
7. března 2009
05:00

To by Krakonoš zíral, kdyby věděl, kdo mu běhá po revíru! Mladé horalky z modelingových agentur se tam čas od času producírují nahé, aby pořídily fotografie pro kalendář.

Ten by zachytil spojení krásy dívčího těla a krkonošské krajiny. Kalendářem chtějí obdarovat své lásky, rodiče a známé. Modelky vyrazily do oblasti Pomezních Bud. Přestože fotily za nepříjemného větru při teplotě kolem bodu mrazu, ukázaly, že mají v sobě velkou dávku odvahy.

„Byla velká zima. Po pěti minutách na sněhu jsem vůbec necítila nohy. Ale zvládlo se to,“ radovala se Jana (19). Jen co skončí zima a rozkvetou horské stráně, nafotí dívky snímky pro nadcházející jaro a léto. Kde je pořídí, není zatím jasné. Podzimní přírodu prý určitě zachytí u Černohorského potoka. „A samozřejmě nemůžou chybět ani snímky, na kterých bude Sněžka,“ ujistil šéf jedné z agentur Petr Voňka.

moravak ( 9. března 2009 14:48 )

Nežaloval bych jenom Blesk a tu modelingovou agenturu, ale i rodiče těch 15ti letých dívek, že to umožnily....

moravan ( 7. března 2009 22:19 )

Myslim si ze agentura Ligr a i Blesk by meli byt souzeni za verejne rozsirovani pornografickych fotografii nezletilych deti (pokud jim je 15 let jak je uvedeno)..

Zobrazit celou diskusi