"Každý z nás má svého anděla. Já ho našel. Ať tento rok přiletí ke každému z vás," říká Klír.

Fotogalerie
12 fotografií

Kalendář nafotil fotograf Richard Nowak na zámku ve Vlašimi. "Nejnáročnější na celé práci bylo líčení a styling. Makali na mně asi tři hodiny. Samotné focení byla pak rychlovka," řekla Blesku loňská Miss ČR Kateřina Sokolová, která je jednou z hvězd kalendáře, jehož focení, pro ni premiérou nebylo.

"Mám za sebou už asi čtyři. Zatím ale ani jeden autorský... Tak snad nějaká zajímavá nabídka přijde," dodala Sokolová. Vedle ní se u Klíra ukážou vicemiss ČR Kristýna Lebedová, Veronika Chmelířová a Veronika Pompeová, finalistka Miss ČR Lucie Petrišková a samozřejmě i čerstvá Miss ČR Zuzana Jandová. Tu by v převleku za ´dominu´ poznal jen  málokdo...

I samotný křest kalendáře proběhl v andělském duchu. Nepolévalo se šampaňským, v sále se rozlétla bělostná pírka.


Zajímá vás o kráskách z kalenáře víc?

Kateřina Sokolová(19)
Loňská Miss ČR má za sebou focení už čtyř kalendářů. V každém z nich jí patří jeden měsíc. Zatím na svůj autorský čeká. Sokolová zhubla a je velmi vyhledávanou modelkou, díky svému poprsí často předvádí spodní prádlo. V současné době se snaží jako modelka uplatnit v italském Milánu.

Zuzana Jandová (22)
Úřadující Miss ČR dostala letos nabídku na autorský kalendář. Honorář se jí zdál nízký, proto nabídku odmítla. Patří mezi nejvyhledávanější České miss. Díky svým smyslným rtům je přezdívaná česká Angelina Jolie. Zuzana jako miss bude královnou nejdéle ze všech vítězek soutěže krásy. Letos bude finále Miss ČR až na podzim a tak bude Zuzana vládnout rok a půl.

Kristýna Lebedová(19)
Letošní vicemiss ČR a zároveň Miss Tourism Intercontinental patří k nejoplácanějším modelkám. Od té doby, co se v soutěži krásy umístila na třetím místě, má nahoře pěkných sedm kilo. Přesto neváhá předvádět spodní prádlo a muži jejím křivkám fandí.

Veronika Pompeová (21)
Půvabná loňská Miss sympatie a vicemiss ČR se modelingu věnuje převážně v zahraničí. Přehlídky prakticky 'nechodí', je především vyhledávanou fotomodelkou. Také je velmi dobrou golfistkou. Ačkoli hraje teprve rok, vyhrála už několik golfových turnajů.

Veronika Chmelířová (20)
Loňská 2. vicemiss ČR je často svým rysy v obličeji přirovnávána k topmodelce Tereze Maxové. Rapidně zhubla. Prý tím, že je zamilovaná do hokejisty Martina Procházky. "Když jsem šťastná, jdou kila dolů sama. Hodně spolu sportujeme," říká Chmelířová, která je na módních molech vidět často. Ambice prosadit se v zahraničí zatím nemá.