Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čech v Anglii odsouzen na doživotí za sexuální napadení

Čech Kajus Ščuka zavraždil v České republice ubodal svou manželku, v Anglii sexuálně napadl čtyři ženy.
Čech Kajus Ščuka zavraždil v České republice ubodal svou manželku, v Anglii sexuálně napadl čtyři ženy.  (Autor: South Yorkshire Police)
Autor: INT, lm - 
27. ledna 2012
23:29

Velkou Británii pobouřil případ sexuálního násilníka původem z České republiky. Kajus Ščuka (48) byl odsouzen v rodné zemi za vraždu na 13 let. Poté, co si svůj trest odpykal přestěhoval se Velké Británie, kde v kriminální činnosti pokračoval. Soudce v případu je pobouřen, že se mohl pohybovat svobodně po zemi bez vědomí policie

Ščuka byl odsouzen za vraždu své manželky, kterou ubodal nožem v hádce. Dostal na 13 let, odseděl si 11,5 roku. Do křížku se zákonem se dostal už i kvůli napadení jiné ženy a nemravnému chování na veřejnosti.

Do Velké Británie přijel v roce 2009 a začal zde pobírat příspěvek 67 liber liber týdně, v přepočtu přes 2000 korun. V trestné činnosti přesto pokračoval, sexuálně napadl čtyři ženy, jednu přitom ohrožoval nožem.

Čech byl v Anglii odsouzen na doživotí, po 12 letech může požádat o propuštění. Soudce Kelson vyjádřil znepokojení nad tím, jak se mohl násilník jeho typu pohybovat svobodně po Anglii jako každý jiný evropský občan. Zároveň Kelson doporučil, aby byl Ščuka při případném propuštění deportován.

marietherese ( 8. dubna 2015 14:18 )

Ty pravopisné chyby děláte schválně?

marietherese ( 8. dubna 2015 14:18 )

Ty pravopisné chyby děláte schválně?

marietherese ( 8. dubna 2015 14:17 )

Já na obrázku žádného Čecha nevidím!

martaherinkova ( 20. dubna 2014 12:50 )

Renato, Renato, raději se uklidněte a moc nepište, protože ve Vašem psaní je mnoho chyb, za to zřejmě nemůžete, protože jste asi školu moc nenavštěvovala, jak je to u vaší rasy běžné. Nikdo nemůže za svůj původ, tudíž ani Vy za ni nemůžete. Jak je ale možné, že když vaše rasa vybydlí panelák,soustavně krade apod., čímž mnohdy způsobí velmi nebezpečné úseky a objekty, nenese za to žádný postih? Jak je to jen možné? To naše slaboduchá vláda vaší rasu bohužel takto zdegradovala nesmyslnými dávkami a příspěvky bez práce.Snad je vám jasné, že tady v Čechách vaší rase pšenka nepokvete, protože česká rasa je docela závistivá sorta lidí a tohle fakt je do nebe volající. Lidé jsou už velmi popuděni nesmyslnou proromskou politikou, věřím, že i vaší rase to vadí, že nedostanou nikde práci, ikdyby pro vaší rasu vláda vytvořila speciální pracovní místa, tak by to za to přeci stálo, nebo snad ne? Protože práce a alespoň základní morálka může vést ke spokojenějšímu soužití více ras, mám pochopitelně na mysli i rasu českých lidí. Tady se to bohužel naší vládě jaksi vymknulo z rukou, kéž by se vláda vzpamatovala. Jinak bych se chtěla tudíž dožít toho, až se vaše rasa přemístí na západ tam, kde může pracovat a normálně žít, jak jste sama napsala /v tuto dobu si naše vláda bohužel k neprospěchu vaší a naší rasy, s romským problémem si neví rady/, anebo nechť se vaše rasa vrátí z Čech tam, odkud se kdysi dávno do Evropy přesunula - do Indie, vězte, že při tomto systému tady v Čechách to povede jenom k nenávisti mezi vaší a naší rasou. Přečtěte si článek na internetu Cikáni a Romové - historie, je to zajímavé čtení.

beda888 ( 14. února 2012 12:53 )

Nu jak píšeš trochu níž, že máte jako cikáni všude otevřené dveře, tak by jste se mohli do jednoho sebrat a jít KONEČNĚ DO PR.ELE!!!! Jste normálně černý vyžírky, který nasekaj fakany a pak na ně berou podpory. Sociální politika je vám vlastní, protože v domeovech důchodců není jeden starej cikán, taky proč, když se o něj nebo ještě o jeho důchod tak srdečně staráte. Šuká.e mezi sebou a pak se vám rodí takový nedomrlci, který hned šupnete do ústavu, ať se o ně stát postará. Jste normální svoloč a jděte do hajzlu do jednoho.

Zobrazit celou diskusi