Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílený šejk zakazuje muslimkám banány: Vedou k hříchu

Banány a okurky prý vedou svým tvarem muslimky k hříšným myšlenkám, míní uznávaný šejk - ilustrační foto
Banány a okurky prý vedou svým tvarem muslimky k hříšným myšlenkám, míní uznávaný šejk - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
8. prosince 2011
16:41

Mnoho muslimů si nejspíš ještě neuvědomuje, že se lidstvo přehouplo do 21. století. Nejmenovaný šejk, a islámský duchovní zároveň, byl nedávno citován v jedné ortodoxní náboženské publikaci. Podle něj by se ženy neměly dotýkat banánů a okurek, aby neměly hříšné myšlenky.

Pokud prý žena chce jíst banány nebo okurky, měl by je její manžel nebo otec nakrájet na kousky. K těmto dvěma druhům ovoce a zeleniny byly přidány ještě cukety a mrkve. Na otázku, jestli je žena nesmí ani nakupovat, odpověděl, že to je věc mezi ženou a bohem.

Duchovní se okamžitě stal terčem posměchu. Kupodivu jeho názor odmítla i spousta muslimů, nebyl to totiž jeho první nesmyslný požadavek. V nedávné době totiž protestoval proti vydávání řidičských průkazů ženám, obával se totiž, že se v muslimských zemích rozšíří prostituce a cizoložství.

calvert ( 8. prosince 2011 22:44 )

na to nemusíš být blondýna. Jen paušalizuješ magora kterého jsi si vybrala pro život a jako otce svého dítěte se zbytkem všech slusných a divíš se názoru na některé magorské názory středověkých muslimských vůdců

calvert ( 8. prosince 2011 22:34 )

calvert ( 8. prosince 2011 22:33 )

e.44 ( 8. prosince 2011 21:51 )

Jasně, hananajmah ty jseš děsně chytrá... Hlavně umíš perfektně překrucovat Tak ať ti to vydrží......

e.44 ( 8. prosince 2011 21:48 )

Já si můžu souhlasit s čím chci. Vždycky mám možnost volby. Mě nikdo nemá co nakazovat, co si mám či nemám myslet, nebo dělat. Já mám svobodnou vůli i svobodu rozhodování.

Zobrazit celou diskusi