Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Susann (†23) odmítla sex, zemřela: Vrah-reportér dostal doživotí!

Reportér Radia Zwickau Patrick R. (27) byl usvědčen z brutální vraždy a znásilnění Susanny P. (†23). Její tělo pak spálil. teď dostal doživotí
Reportér Radia Zwickau Patrick R. (27) byl usvědčen z brutální vraždy a znásilnění Susanny P. (†23). Její tělo pak spálil. teď dostal doživotí  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, zuf - 
11. listopadu 2011
13:19

Když Susann P. (†23) cestou z diskotéky odmítla sexuální nabídku reportéra Patricka R. (27), netušila, že se jí zhrzený muž pomstí. Znásilnil ji, uškrtil a mrtvolu spálil. Teď dostal za trest doživotí.

Okresní soud uvedl, že bývalý rozhlasový reportér byl uznán vinným z vraždy a pokusu o znásilnění, a s přihlédnutím k mimořádné závažnosti viny udělil doživotní trest odnětí svobody.

Reportér Rádia Zwickau šel jednoho únorového brzkého rána z diskotéky a cestou potkal krásnou rusovlásku. Susann P. byla na cestě domů a šla sama. Patrick se jí zeptal, jestli by si s ním nechtěla užít noc. "S tebou rozhodně ne," odmítla ho dívka a podepsala si tak rozsudek smrti.
Patrick dívku znásilnil, uškrtil a v autě odvezl domů. "Položil jsem ji na svou postel a zabalil ji do prostěradla," řekl ve své výpovědi. Pak ji odvezl do lesa, kde ji zapálil. Po činu se vydal do bytu své oběti, kde hledal cennosti. Snažil se, aby si policie myslela, že se jednalo o loupežnou vraždu.
Když byla vražda objevena, Patrick suverénně přišel na místo činu a jako reportér místního rádia zpovídal vyšetřovatele. Dělal rozhovory, fotil místo činu a jeho stanice byla s informacemi vždy o krok napřed před policií.

V policejní databázi ale byly uloženy vzorky jeho DNA, protože ho policie vyšetřovala v souvislosti s případem žhářství. Stejné stopy byly nalezeny i na ohořelém těle oběti, což reportéra usvědčilo. Teď ho podle rozhodnutí soudu čeká zbytek života za mřížemi.


alenam ( 11. listopadu 2011 13:57 )

Cestou potkal krásnou rusovlásku.....Jakou? Proč sem nedají její foto? Je tu jenom jedna rozmazaná fotka a na druhý zmalovaná důra s ksichtem šlapky a přetočeným tachometrem.

Zobrazit celou diskusi