Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Už nemusíte do práce, jste starý, pípla sms zaměstancům Samsungu

Zaměstnancům voděradského Samsungu přišla o víkendu výpověď po SMS
Zaměstnancům voděradského Samsungu přišla o víkendu výpověď po SMS  (Autor: ČTK)
Autor: INT, mivr, Kjos - 
8. listopadu 2011
15:19

Taková zpráva přišla o víkendu z neznámého telefonního čísla několika zaměstnancům firmy Samsung sídlící ve Voděradech na Slovensku. Společnost tvrdí, že s tím nemá nic společného a že si z lidí někdo jen krutě vystřelil.

"Právě jsem přišel domů a na mobilu mi zapípala SMS. Musel jsem si sednout, když jsem to dočetl. Stálo tam, že v pondělí už nemusím do práce, protože jsem starý," řekl slovenskému serveru Pluska.sk zaměstnanec Samsungu Martin (47).

Neváhal a obvolal kolegy. Někteří z nich obdrželi stejnou zdrcující zprávu. SMS je vyděsila, jelikož před pár týdny firma propouštěla a ti, co dostali padáka, se to dozvěděli v podstatě ze dne na den.

Zástupci Samsungu ale poplašnou zprávu popírají. "Informace o propouštění nejsou pravdivé. Společnost v současnosti stále hledá zaměstnance," sdělil mluvčí Pavol Komárňanský.

husqarnowicz ( 9. listopadu 2011 07:45 )

Bohužel to často nebývá humor. Naše asociální zákony to umožňují, a bude ještě hůř.Pravice tomu říká s oblibou "mobilita pracovní síly" nebo "pružný trh práce" atd. Že jde o osobní tragédii člověka, to nikoho nezajímá.

587587 ( 8. listopadu 2011 15:28 )

 Opravdu humor hodný idiota.

joudajoudovy ( 8. listopadu 2011 13:21 )

Nad cim se pozastavujete, to se deje i v Cechach !!! Ma to jeden rozdil, v Cechach jsou personalni mazanejsi, svedky i dukazy nepotrebuji, takze sms neposilaji, ale vysledek je shodny, stejne, do 2minut jste vyhozeni.

Zobrazit celou diskusi