Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitelka souložila s pěti studenty: Trojka ve sprše, sex na kuchyňské lince

Stacy Schuler hrozí až deste let
Stacy Schuler hrozí až deste let  (Autor: Youtube.com)
Autor: INT, oj - 
1. listopadu 2011
20:45

Sexuálně neukojitelná učitelka americké střední školy Stacy Schuler (33) měla pohlavní styk s pěti studenty. V jejím případu vyplouvají na povrch stále nové detaily. Podle obžaloby je Stacy sexuální maniak s nekontrolovatelnou touhou na mladé muže, alkohol a drogy. Se studenty se oddávala sexu ve sprše. Nepohrdla ani kuchyňskou linkou.

Stacy Schuler pracovala jako tělocvikářka na střední škole. Podle obžaloby zneužívala pět členů fotbalového týmu od srpna až do prosince minulého roku.

Jeden ze studentů u soudu vypověděl že spolu spali minimálně pětkrát. Další se zase přiznal, že se svou učitelkou pil vodku, kouřil marihuanu a nakonec po masáži vklouzli do sprchy i s jeho spolužákem. „Dívala se na mě a řekla: ‚Udělám cokoliv budeš chtít, cokoliv‘,“ vypověděl jeden z mladíků u soudu.

Právník učitelky se ji snaží bránit tím, že trpí zdravotními a psychickými problémy, které zkreslily její úsudek. Pokud obžaloba dokáže všech 16 trestných činu, kterými se údajně provinila, hrozí jí až deset let vězení.

ty_vole_lado ( 10. června 2012 19:07 )

Volové, že jí udali

turan ( 29. května 2012 07:40 )

Za čo ju majú trestať?Popri telocviku si naviac a bez nároku na plat pribrala vyučovanie sexu!Naopak by jej mali pridať na plate!Aké zneužívanie-keď súložia zo spolužiačkami je to ok!

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:37 )

Špatně lízal, tak dostal trojku z ručních prací a pan otec si přišel stěžovat.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:36 )

Trpí sexuální nezdrženlivostí. Nemocný člověk je to, žádná k urva. To je mi líto, že už mám po matuře. A když vzpomenu, co mě učilo, tak mi spíš zaleze hlouběji do břicha. Jo,jo, Amerika je prostě Amerika.

rezacek ( 3. listopadu 2011 15:32 )

To nebyl tělocvik, to byly ruční práce.

Zobrazit celou diskusi