Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Mezinárodní Miss: Pořadatelé po nás chtěli sex

Autor: evak, INT - 
21. října 2011
12:35

Miss Wales Amy Willerton (19) zřejmě ztratila iluze o světových soutěžích krásy. V naprostém šoku odjela z Miss Asia Pacific World 2011, která se konala v jihokorejském Daegu. Pořadatelé po ní chtěli sex!

Amy si posléze doma stěžovala, v jakých otřesných podmínkách musela s ostatními účastnicemi trávit čas. Organizátoři ji prý také odmítli vyplatit peníze za letenku, i když to měla ve smlouvě. Její cena činila 600 liber, tedy v přepočtu přibližně 16 tisíc korun. Ubytování bylo přímo tragické. Na pokoji nebyla ani postel a jídlo dostávaly dívky jen jednou denně. „Byla tam jen deka na podlaze. Dvě noci jsem to vydržela, pak jsem si ale stěžovala a přestěhovali mě do jiného hotelu,“ prozradila.

Třešničkou na pomyslném dortu však bylo sexuální obtěžování ze strany pořadatelů. „Vzali si dívky stranou a řekli jim, že jistě vědí, co mají dělat, aby vyhrály – všem nám bylo jasné, že tím myslí sex,“ tvrdí vyděšená Amy.

„Bylo to naprosto příšerné. Dva z pořadatelů mě sexuálně obtěžovali, jeden se mi pokoušel sundat horní díl plavek. Když jsme pózovaly se sponzory, zkoušeli nám strkat ruce na nepatřičná místa,“ svěřila se deníku The Sun.

Upláceli policii

I přes svůj mladý věk, se Amy v cizí zemi rozhodla bránit. Obrátila se na policii, ale zkorumpovaní strážníci dívkám pomoci nechtěli. „Zavolaly jsme policii, ale pak jsem viděla, jak jeden z organizátorů přímo tam vytáhl peněženku, když přijeli.“

Amy nechtěla patřit mezi povolné dívky, tudíž jí došlo, že nemá šanci uspět. Koupila si letenku a 14. října se vrátila zpět do Velké Británie.

I odjezd ale provázely komplikace. „Pořadatelé mi řekli, že naloží má zavazadla do jiného auta, já to ale odmítla, protože jsem jim nevěřila,“ uvedla Amy. „V pořádku jsem se vrátila, ale dalším dvěma dívkám, které chtěly odjet, kufry zabavily. Moc se mi ulevilo, když jsem se vrátila domů,“ dodala na závěr.

djaba ( 21. října 2011 20:44 )

Já bych se taky nenechal vod chlapů osahávat.

billgates1 ( 21. října 2011 16:10 )

oooo. ( 21. října 2011 15:37 )

Kdyby ti někdo sahal na kozy, tak ty by jsi se dala? máš u mě holka mínus

oooo. ( 21. října 2011 15:37 )

Žasnu, ona se ještě mezi nimi najde i slušná holčina? Tak to tedy před ní smekám

stupidus ( 21. října 2011 13:57 )

A co jsi čekala jiného???

Zobrazit celou diskusi