Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Upálený gay byl vyslýchán policií kvůli obtěžování dítěte

Autor: INT, zunk - 
28. října 2011
12:54

V případu Stuarta Walkera (†28) se objevily nové souvislosti a informace. Mladý homosexuální muž byl totiž pár týdnů před brutální vraždou vyslýchán na policii v souvislosti s obtěžováním malého chlapce. Ale ani to nevnáší do vyšetřování mnoho světla.

Nyní se objevily nové informace o tom, že Stuart, jehož ohořelá mrtvola byla nalezena minulý víkend, byl několik týdnů před útokem vyslýchán na policii.

Šlo o to, že údajně sexuálně obtěžoval dvanáctiletého chlapce. Policie zdůraznila, že ale neexistuje žádné spojitost mezi tímto výslechm a následnou brutální vraždou. Mluvčí prokurátora navíc oznámila, že případ obtěžování malého chlapce je již uzavřen.

Hlavním motivem pro brutální vraždu stále zůstává to, že osmadvacetiletý Stuart se svou orientací vůbec netajil. Jeho vražda tedy měla zřejmě homofobní podtext.

Šéf místní policie prohlásil, že je přesvědčen, že útok na Stuarta nebyl náhodný. Také zmínil možnost, že na Stuartovi bylo před smrtí spácháno sexuální násilí. Je prý možné i to, že Stuart své vrahy znal.

Britský ministr David Cameron poslal rodině zavražděného kondolenční dopis a požádal veřejnost o pomoc při vyšetřování. S rodinou soucítí i široká veřejnost, na facebooku zanechalo kondolenční vzkaz přes 12 000 lidí.

ixtlil ( 24. února 2012 05:33 )

Dobrý den , slečny či přítelkyně lesbičky si dost často dají inzerát na nějakého spolehlivého muže , který má nejlépe rodinu a několik dětí a nejprve nezávazně chtějí vidět fotografie a také něco o něm a po skonstatování , že by mohl být vhodným dárcem spermatu , tak současně který by jim umožnil je tak nějak bezkontaktně oplodnit . Domluví se spolu na třeba 3 týdnech , kdy se spolu sejdou 2* v týdnu a muž jim předá své sperma a šikovmné dívky již vědí a tak to zopakují , aby se povedlo . Dívky pak pošlou snímek dítěte , později .

e.44 ( 29. října 2011 00:55 )

Jak už jsem psala, myslím, že lesbické dvojice, díky možnosti umělého oplodnění nejsou na adopci, co se pořízení potomka týká, tak závislé. Ale současné společenské klima tomu skutečně nepřeje. Možnost adopce by se mohla zvýšit po plánovaném zrušení dětských domovů. Tu slibovanou prevenci a pomoc ohroženým rodinám nevidím moc reálně. No, pro někoho by to byla snad šance, ale to rušení dětských domovů vidím spíš jako velkou katastrofu a vlastně doufám, že k tomu nedojde. Jenže stejně je nejdůležitější postoj společnosti a tolerantní přístup,.......takže v tomto směru světlá budoucnost asi skutečně hned tak nepříde Takže jsme v tom zajedno.... Já, jako dvojnásobná máma a brzo i podruhé babička, dost dobře chápu potřebu některých lesbických žen, být mámou. A to, že jsou mimo "normu", by jim v tom nemělo bránit.

e.44 ( 28. října 2011 22:17 )

nanometr, je vidět, tady i dále, že víš o čem píšeš. Mě tvoje poznámka o homosexuálních bezdětných dvojicích přivedla k zamyšlení. Vím, že téma "homosexuální páry a výchova dětí" je celkem aktuální a diskutované. Abych pravdu řekla, já jako hlavní překážku výchovy dítěte párem homosexuálů nevidím to, že by dítě vychovával pár stejného pohlaví. A to ať by šlo o dítě adoptované nebo počaté umělým oplodněním. Samozřejmě muselo by se dítěti vhodně a ve vhodném věku vysvětlit, proč má dvě mámy nebo dva táty, místo klasického páru, stejně jako je nutné dětem adoptovaným klasickým párem včas a vhodně říci o adopci, než na to přídou sami a bude malér. Rozhodně si nemyslím, že by výchova dítěte homosexuálním párem mohla nějak ovlivnit jeho vrozenou sexuální orientaci, nebo dítě jakkoli poškodit. I když jak už jsem psala, bez vysvětlování by to nešlo. Bohužel hlavní překážku toho, aby to bylo možné, vidím v současné netolerantní společnosti, plné hloupých předsudků a tmářských názorů, která by to tomu dítěti dala "sežrat" a udělala by mu ze života peklo.

pepazdp ( 28. října 2011 17:31 )

Seš mimo i v globálu Homosexualita neni nemoc a nedá se léčit ani neni společensky nebezpečná. Nebezpeční jsou hlupáci, co o tom nic nevědí

anelam ( 28. října 2011 17:19 )

Já myslím v globálu,jsou to nemocní lidé,nevím proč třeba pedofil se odsuzuje a homosexuál je obhajován-přece i pedofil za to nemůže,jde se i dobrovolně léčit...a když si vezmeš,tak homo.tíhnou k mladým chlapečkům také-i heterosex.zas na holčičky,v bordelech dokonce starší dívky začali vyholovat,aby se co nejvíce podobali dětem....No teď se holí všichni,ale pochází to od prostitutek,kvůli hygieně ....

Zobrazit celou diskusi