Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kluk z lesa Ray je podvodník: V divočině nikdy nežil!

Počítačová podoba ukazuje, jak chlapec přibližně vypadá.
Počítačová podoba ukazuje, jak chlapec přibližně vypadá.  (Autor: Německá policie)
Autor: evak, INT - 
9. října 2011
15:22

Ray (17) měl po smrti své matky Doreen žít s otcem v lesích. Německá policie ale tvrdí, že je to podvod! Po důkladném prozkoumání jeho šatů dospěla k závěru, že v divočině nikdy nežil. Otázkou stále zůstává, co chlapec skrývá.

Ray se nyní nachází v Berlíně, kam minulý měsíc přišel s tím, že žil s otcem v lesích a po jeho smrti chce začít nový život. První nesrovnalostí v jeho příběhu je však to, že si nepamatuje, kam svého otce pohřbil.

Německá policie také prohlédla všechny policejní databáze v Německu a žádná Doreen, přestože to Ray tvrdí, v posledních deseti letech na německých silnicích nezemřela. Třetí věc, která vyšetřovatele zarazila bylo až příliš čisté a neopotřebované oblečení, jež po přezkoumání nejevilo sebemenší známky žití po dobu 5 let v divočině.

Sociálním pracovníkům Ray při svém příchodu oznámil akorát křestní jméno a datum narození. Nedokázal ani říct, jaké je národnosti. Německy mluvil špatně, spíše využíval angličtinu, proto zprvu všichni předpokládali, že jde o Brita. Nyní se ale o něj přihlásil postarší švýcarský pár, že jsou jeho prarodiče. Všichni tři projdou testy DNA.

Ray se po celou dobu bránil zveřejnění své podobizny. Pořád jen opakoval, že chce začít nový život. Proto si policie i sociální pracovníci myslí, že nejspíš něco skrývá. Lékaři vyloučili amnesii.

Shelby16 ( 9. října 2011 23:56 )

Bych ho seřezala jak malýho hada ! Takhle si dělat srandu z lidí

azorek ( 9. října 2011 21:22 )

Čeho všeho jsou dneska lidi schopný udělat,jen aby se zviditelnili.Super star a další takový k*aviny už asi tolik netáhnou.Tohle vypadá na Lost.

suuri ( 9. října 2011 19:49 )

A ty se AKORÁT vzdej honoráře,milý novináři,když takto przníš český jazyk!V češtině se používá místo AKORÁT např slovo POUZE!Pak se mají děti umět vyjadřovat a umět psát správně česky,když všude čtou samá nespisovná slova,germanismy a vidí ve Vašich článcích hrubky

brekekesalami ( 9. října 2011 19:49 )

hmm.... máma?

ejvm1712 ( 9. října 2011 19:49 )

Pokud umí tak skvěle lhát,mohl by z něho být úspěšný politik v ČR

Zobrazit celou diskusi