Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

11. září hledala v troskách snoubence, teď se vdala za jiného

Autor: INT, mivr - 
6. října 2011
09:46

Před deseti lety tehdy šestadvacetiletá Rachel Uchitel hledala svého o šest let staršího snoubence Jamese Andrewa O’Gradyho v troskách, které zbyly z centra WTC v New Yorku, na které zaútočili teroristé. Od té doby utekla spousta vody. Rachel střídala jednoho partnera za druhým. Mezi jejími milenci byl i golfista Tiger Woods (35). Už se ale konečně usadila a asi má slabost pro sportovce. Vzala si bývalého fotbalistu Maxe Hanna (26).

Snímek, jak před deseti lety po útocích na centrum WTC uplakaná drží v ruce foto milého, otiskl na přední stránce deník New York Post. S Rachel všichni soucítili. Pak jí ale nikdo nemohl přijít na jméno. Rachel byla totiž první známou milenkou golfisty Tigera Woodse (35).

A sex s celebritami se Rachel evidentně zalíbil. Postelí jí prošlo ještě pár mediálně známých tváří, až si nakonec vzala o deset let mladšího bývalého fotbalistu Maxe Hanna.

kokrouc_1 ( 6. října 2011 23:15 )

vždy když vidím tohle "UCHITEL" tak mě napadá, jestli to není češka? Buď původně UČITEL-ová nebo UCHITIL-ová? Nevíte Blesku?

andy83 ( 6. října 2011 18:05 )

Zkostnatělci, a starý konzervy. Proč by se nevdala? Po deseti letech nemá nárok na spokojený život? 11. září hledala v troskách snoubence, teď se vdala za jiného Koho si měla vzít ? m.r.t.v.o.l.k.u? Nadpis hodnej t r u b k y s nickem INT, mivr

gogo ( 6. října 2011 18:00 )

11. září hledala v troskách snoubence, teď se vdala za jiného ?? A to se nám sděluje proč ?? My přece nežijeme v Americe. Naštěstí...

anonym12345 ( 6. října 2011 13:17 )

Každý z nám by se k takové situaci postavil jinak. Nevíte co se jí honilo hlavou po ztrátě partnera. Každý svou bolest léčí jinak. Není důvod jí cokoliv zavlívat - v posteli byl ženatý Woods ne Rachel, on je ten, komu by neměli přijít na jméno.

jajiks ( 6. října 2011 13:02 )

Před deseti lety vypadala jako normální ženská. Teď je z ní silikonová rachejtle, která po spršce nevydařených vztahů ulovila zajíce. No nic, snad jim to vydrží....

Zobrazit celou diskusi