Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Máma utopené Simonky (†3): Chce do vězení, zůstává ale na svobodě

Autor: ljš - 
4. října 2011
12:52

Matka, které se vloni na slovenské řece Váhu utopila tříletá dcerka Simonka, přišla k soudu smířená s tím, že ji čeká vězení. Dokonce dorazila už s věcmi připravená, že ji odvedou za mříže. Soud, který projednával její odvolání, byl odložen.

Přestože se Marina Š. proti tříletému trestu, který jí před čtyřmi měsíci uložil soud v Piešťanech, odvolala, je podle svých slov s rozsudkem smířená a chce do vězení nastoupit co nejdříve. Zatím však zůstává na svobodě. Pro nepřítomnost obhájkyně byl totiž odvolací soud odložen. Informoval o tom Čas.sk.

Martina Š. loni koncem července nahlásila policii, že její dceru někdo unesl. Po děvčátku několik dní pátraly stovky policistů. Až po několika dnech matka pod tlakem důkazů vypověděla, že Simonka jí spadla do Váhu. Tělo dítěte se podařilo najít až po pěti dnech.

lpitriska ( 4. října 2011 14:20 )

To je zas blábol ona ta "matka" chce do vězení a přitom podává odvolání. Jen s ní šup za katr

ivkanatka ( 4. října 2011 14:15 )

Matka? Takový oslovení si nezaslouží. Je to necitelná hyena a nedala bych nic za to, že tam malou strčila sama. Doufám, že jí to spoluvězenkyně dají pořádně sežrat. Podstoupiut sterilizaci, aby již nemohla přivést na svět další děti.

Zobrazit celou diskusi