Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Tohle je dívka, kterou znásilňovali a pak ji stáhli z kůže

Autor: INT, mivr - 
29. září 2011
19:57

Mučená a znásilňovaná byla dívka ze Sýrie Zaynab al-Hosni (†18) z města Homs. Pak jí byly uříznuty nohy a ruce, načež byla stažena z kůže. Praktiky syrského diktátora Bashara al-Assada a jeho mužů už překračují veškerou mez. To už není jen krvavá válka, to je zločin proti lidskosti.

Dosud byli vražděni a mučeni muži.V černu byl celý svět šokován případem třináctiletého chlapce, jehož tělo bylo neuvěřitelným způsobem zdevastováno. Na mrtvole chlapce byly nalezeny střelné rány, modřiny, stopy po pálení cigaretou, měl pochroumané koleno, uřízlý penis a zlomený vaz.

Syrský diktátor Bashar al-Assad, který se snaží udržet u moci a zbavit se povstalců, ale zřejmě změnil taktiku. Jeho muži teď znásilňují ženy skoro na potkání.Ženy například nasednou do taxíku a už je nikdo nikdy nevidí. Jen v Homsu už takhle zmizelo nejméně dvacet žen. Vrátila se jen polovina. Zbytek je pravděpodobně mrtvých.

Jednou z nich byla i teprve osmnáctiletá Zaynab al-Hosni. Šla do lékárny a už se nevrátila. Dívka byla mučena, znásilňována, přišla o ruce i nohy a nakonec byla stažena z kůže. "Pokud se potvrdí, že Zaynab zemřela ve vyšetřovací vazbě, je to nejhrůznější případ vraždy posledních let," řekl zástupce Amnesty International pro Blízký východ Philip Luther.

Zayab nebyla jediná z rodiny, která zemřela. Zabit byl už i její bratr Muhammad (†27), který se al-Assadovi společně s dalšími pěti bratry postavil. Je tedy možné, že se syrský diktátor snaží rodiny postupně zbavit. Jenže případ prosákl na veřejnost. Díky tomuhle už lidé zticha nebudou.

bara ( 26. října 2011 21:22 )

o muslimském světě v některých arabských zemích víme, jak se tam špatně chovají nejen k ženám, ale i vězňům. Jak jsou mučeni, týrání, jaké bezpráví se tam děje. ale kupodivu si tohoto bezpráví a zločinné diktatury všímají západní státy - nejen USA - jen v uričtých případech - tam, kde nic není, kde není co sebrat, zůstávají k tomu lidu zcela lhostejní... vzpome%nme jen u nás na rok 1968...a 1938, nebo i 1948...

bara ( 26. října 2011 21:17 )

další kdo má něco k diskutujícímu, ale ne k tomu, co on napsal, aby mu to slušně vyvrátil, nebo nějaký příspěvek ke článku byste vypotil??? Vážebný nicku vencoperníku??? Jestli ne, tak jak je zde zvykem, u těch, co napadají jen nicky, které se vyjadřují ke článku a mají vlastní názor, tak právě o nich my víme, že právě oni jsou pritmitivní (nejen ubozí) - nemají totiž nic jiného co říct, protože nic jiného neumí, nic neznají, nemají vlastní názor - proto jen napadají a souhlasí s těmi, kteří jsou stejní..) takže zklidněte hormony a běžte na článek, ke kterému máte co říct a laskavě se zdržte napadání zde nicků.

bara ( 26. října 2011 21:09 )

nicku cinderello, ten "podvámi" slušně napsal svůj názor, aniž by na někoho zde útočil kvůli názoru jinému. To, jakým způsobem se zde vyjadřuje, ukazuje jen na váš duševní stav a charakter.

venxa ( 30. září 2011 19:18 )

Cinderela nediv se tem komentarum toho primitivniho Bozo Gogo. On ma v palici mizto mozku nacpany vsechny bolseviky polopravdy a propagandu a zustane braindead na Vecne casy. Chudak.

lipno ( 30. září 2011 14:45 )

Omluva redakce: Článek měl mluvit o Kadáfím, na náj se to svede

Zobrazit celou diskusi