Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Americký gang mučil a zabil postiženou ženu (†30)

NYPD
NYPD  (Autor: ilustrační foto)
Autor: INT, vk - 
15. února 2010
08:05

Donutili ji vypít saponát, moč a napsat falešný vzkaz, že chce spáchat sebevraždu. Pak jí oholili hlavu, pomalovali obličej lakem na nehty a nakonec Jennifer Dugherty (†30) umlátili.

Šestičlenný gang z amerického Pittsburghu už policie dopadla. Šlo o známé zabité ženy, která byla kvůli své mentální poruše velice důvěřivá. Tělo ženy bylo objeveno minulý čtvrtek v odpadcích na parkovišti u školy.

Podle koronera byla Jennifer mlácena hadicí vysavače, tyčí na ručníky a na její tělo věšeli útočníci vánoční ozdoby. Před smrtí jí ještě vnutili rostlinný olej, koření a léky. Z vraždy a dalších trestných činů už bylo obviněno šest lidí, tři muži a tři ženy, ve věku od 17 do 36 let.

roval ( 15. února 2010 11:35 )

Gangy tu máme taky. Ale svalovat všechno na ODS (já ji v oblibě nemám a nevolím, ale jde o princip) je zúžený pohled. Dneska je doba o dvacet let dále a na mládež působí docela jiné vlivy než před dvaceti lety. Mládež tráví spoustu času na internetu, baví se problamatickými hrami, na diskotékách a zábavách mladých frčí taneční drogy. Pro úplnost: Román Radka Johna Memento (je o drogách u nás) vyšel v hluboké totalitě.

siroky11 ( 15. února 2010 09:53 )

Věděl někdo (z těch starších) za totáče - o drogách? Jenom vyjímečně, nějaké náznaky z tisku. A dnes? Dnes tu máme ODS, která toto svinstvo připouští a prosazuje tu americký styl života, se vším všudy. Drogy tu již máme běžně, ještě ty gangy chybí!!!

evika5 ( 15. února 2010 07:49 )

No tak to bych věděla jak je potrestat-udělat jim to samé,aby si to mohli vychutnat osobně.Prostě někdy je fakt dobré rčení oko za oko.....Týrání a vražda je fakt hnus,ale pokud jde o děti nebo postižené kteří se nemohou bránit je to ještě hnusnější.Byla bych pro trest smrti pro všechny účastníky.

Zobrazit celou diskusi