Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kanibal Čurko: Policie hledá 30 dalších hrobů!

Čurko měl v počítači ještě několik čísel připomínající souřadnice. Policie se domnívá, že by mohla objevit další hroby
Čurko měl v počítači ještě několik čísel připomínající souřadnice. Policie se domnívá, že by mohla objevit další hroby  (Autor: anc)
Autor: bali, Nový Čas - 
24. září 2011
11:30

Kauza slovenského kanibala z Kysaku nekončí! I přesto, že Matěj Čurko (†42), který má podle policie na svědomí dvě mladé ženy, je už přes pět měsíců mrtvý. Policie prověřuje 30 dalších souřadnic z Čurkova počítače, na nichž by mohly být hroby dalších obětí.

Díky souřadnicím GPS z kanibalovy navigace našli kriminalisté v květnu dva tajné hroby jeho obětí. Podle informací Nového Času objevili policisté v jeho počítači dalších třicet čísel, které také připomínají souřadnice GPS.

Matěj Čurko právě přes internet komunikoval s potencionálními obětmi. Psal si s tajemným Švýcarem, díky němuž došlo k odhalení a dopadení kanibala. Místo Švýcara totiž přišel na smluvenou schůzku policista v přestrojení.

Čurkovými oběťmi jsou zřejmě i Lucia Uchnárová (†21) a Elena Gudjáková (†30). Čurko byl v kontaktu i s Čechem Janem (†22) z Pardubic. Pravděpodobně i s ním se domlouval, že ho zabije. Jan spáchal sebevraždu v den, kdy Čurko zemřel. Strašlivé na tom je, že svůj čin provedl stejným způsobem, jaký mu při internetové komunikaci sliboval Čurko.

Italská média před časem dokonce přinesla informaci o dokumentu Interpolu, kde se v souvislosti s Čurkem spojuje i jméno zavražděné Italky (†28). „Došlo i k pracovnímu střetnutí s příslušníky italské policie. Účelem schůzky bylo porovnání způsobu vykonání trestných činů na Slovensku s podobnými případy v Itálii,“ řekla mluvčí slovenské policie Baloghová.

kacota ( 25. září 2011 20:55 )

Čurko dobre nenažraný ...

zaviracispendlik ( 24. září 2011 19:56 )

když si vybíral hubený, tak měl málo masa. Kvalitu naháněl kvantitou

delavar ( 24. září 2011 19:36 )

Upozornenie ministra zdravotníctva:Normální je nekouřit!!

klotilde ( 24. září 2011 16:20 )

Jak je možné,že na tom člověku nikdo nic nepozoroval?

Zobrazit celou diskusi