Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kdo je v Rusku hrdina? Zeptejte se Putina!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Veronika Kynclová, Martin Melichar, mivrk - 
11. srpna 2011
16:50

Válí na piano. Má černý pásek v judu. Výborně hraje hokej. Když hoří lesy, už sedí v kokpitu hydroplánu, který sám pilotuje. A stačí, aby se potopil pouhý kousek od břehu a z vody vytáhne dvě cenné antické amfory. Není to ani Chuck Norris, ani Forrest Gump. Jde o současného ruského premiéra Vladimira Bohatýra Putina (58)!

Pokud Vladimir Putin nevyhraje březnové prezidentské volby, nemusí mít strach, že přijde o práci. Kromě perfektní znalosti ruštiny si může do životopisu dát také tyto dovednosti: nadšený rybář, lovec, pilot, plavec, hokejista, žokej, judista a nejnověji také archeolog. Putin si buduje image zdatného muže a jde mu to na jedničku. Před dvěma lety například navštívil petrohradskou sportovní školu a všem ukázal, že držitelem černého pásku v judu není náhodou. Porazil, koho mohl, a nakonec se nabídl jako výpomoc ruskému reprezentačnímu týmu.

Začal hrát hokej, šampionát bude v Rusku

Pověst dobrodruha a zálesáka si budoval při své dovolené na Sibiři. V drsné krajině se proháněl s odhaleným hrudníkem na koni, lovil ryby a posiloval své mužné tělo plaváním v místní řece. O Putinovi bylo donedávna známo, že jako jeden z mála Rusů neumí bruslit. Vadu na kráse však rychle napravil a k tomu se naučil hrát hokej. Hra ho začala natolik bavit, že bouchl do stolu a rozhodl se uspořádat světový šampionát ve své zemi. A výsledek? Letos v květnu rozhodla Mezinárodní hokejová federace, že v roce 2016 bude hokejové mistrovství hostit Moskva s Petrohradem. Náhoda? Nikoliv, Putin prostě dokáže vše.

Naposledy se blýskl v roli archeologa. Vzápětí poté, co se na severu Černého moře ponořil dva metry pod hladinu, vynořil se s dvěma amforami starými patnáct století. Zkrátka další husarský kousek do sbírky bohatýra Putina.

korektor ( 4. října 2011 20:41 )

Pryč s Putinem, bojkot Ruska!

jirka2 ( 12. srpna 2011 07:56 )

S kultem osobnosti mají Rusové velké zkušenosti.

jirka2 ( 12. srpna 2011 07:53 )

Chudáci Rusové. Aby se báli otevřít i ledničku, ze strachu, že na ně z ní vykoukne Putin.

jakarte ( 12. srpna 2011 06:31 )

Je opravdu nejlepsi. Na te fotce z kokpitu letadla nema ani nohy na pedalech (nozni rizeni)

Zobrazit celou diskusi