Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena (†20) se předávkovala extází na Ibize!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: evak - 
14. července 2011
20:33

Britská turistka Jodie Nieman (†20) si na Ibizu přijela užít perfektní dovolenou. Zda-li předpokládala, že do letních radovánek zapojí i drogovou zkušenost, se již nikdo nedozví. Pilulka extáze ji způsobila kolaps, který nepřežila.

V půl páté středečního rána se do klubu Space vydala záchranka. Vyjela pro mladou dívku, která zkolabovala uprostřed tanečního parketu. Přestože byla rychle převezena, její srdce krátce na to přestalo bít. Lékaři dělali, co mohli, ale Jodie nezachránili. Až později se od jejích přátel dozvěděli, že Jodie požila ten večer extázi.

Výzkum, provedený před třemi lety, prokázal, že 44 procent britských turistů na Ibize ve věku od 16 do 35 let požije během pobytu extázi. 40 procent ji požije víc jak pětkrát. Přestože je Ibiza známá obchodem s extází, je také oblíbenou destinací slavných hvězd. Mezi nimi je například Kate Moss, James Blunt nebo Noel Gallagher.


jahodove_ticho ( 14. července 2011 22:13 )

no kdyby si jí viděl, tak ta si se svym vzhledem opravdu mohla užít jen to tancování a papání Eček...

husqarnowicz ( 14. července 2011 21:11 )

Holčina si asi myslela, že nestačí mít o dovolené jen nohy do praku a kolena u uší, ale že by to chtělo ještě něčím okořenit.Teď bude do skonání světa prdět do hlíny.

Zobrazit celou diskusi