Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Syn Alaina Delona podezřelý ze střelby na nezletilou dívku

Autor: ČTK, shp - 
1. července 2011
19:09

Alain-Fabien (17), syn francouzské filmové legendy Alaina Delona (75), se rozhodl v ženevském bytě svého otce pořádat párty. Ta však dopadla přímo katastrofálně! Během oslav byla opakovaně postřelena mladá dívka do břicha.

Po výstřelech zburcovali obyvatelé domu policii. Přivolaní záchranáři konstatovali, že zranění je vážné a dívka byla ihned hospitalizována. Podle serveru švýcarského listu Le Matin byl původcem nešťastné střelby ze zbraně, o níž nevěděl, že je nabitá, právě Alain-Fabien. Ten se léčil ze závislosti na drogách.

Deník Tribune de Genève naopak tvrdí, že nechtěně střílel jiný účastník večírku. Delonův syn, který bydlí v Ženevě s otcem od minulého roku, byl předveden k výslechu na policii. Alain-Fabien se narodil z Delonova dlouholetého vztahu s bývalou manekýnkou Rosalií van Breemen (44).

Hvězda filmů jako Černý Tulipán nebo Rocco a jeho bratři převzala opatrovnictví nad svým synem právě v době, kdy bojoval se závislostí na drogách.

stefa ( 2. července 2011 13:29 )

ty abys nebyl opět v každé p.rdeli.Prosím tě pokud tě rajcuje každičké neštěstí které si přečteš tak si nech posílat všechny bulváry světa.To bude přímo v nebíčku

crakazasecrak ( 2. července 2011 06:37 )

to máš teda pa n c h a r t a!!!rozcplej fracek,který měl vždycky všechno a pak to takhle dopadne

Zobrazit celou diskusi