Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nechala vyhladovět dceru (†3), hrála hru na počítači

Ilustrační foto. Krkavčí matka se zbláznila do hry World of Warcraft, její dcera na to doplatila životem
Ilustrační foto. Krkavčí matka se zbláznila do hry World of Warcraft, její dcera na to doplatila životem  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak - 
7. června 2011
17:12

Krkavčí matka svou dceru umořila hlady, protože hrála hru na počítači. Jak se to může stát? World of warcraft ji úplně pohltil. Teď má výčitky svědomí a odsedí si 25 let ve vězení. Pozdě, matko!

Rebecca Collen Christie (28) se o svou dceru nedokázala postarat. "Mrzí mě, že jsem neviděla, co potřebuje," řekla agentům FBI. Ano, počítačová hra ji natolik zatemnila mozek, že neviděla, jak její dcera omdlívá hlady. Přehlédla i to, jak její dcera jí stelivo z kočičího záchodu, protože už nevěděla, jak přilákat matčinu pozornost.

Žena se vzpamatovala, až když její dcera omdlela. Ihned ji zavezla do nemocnice, ale lékaři už dívence nemohli pomoci. Tehdy si Rebecca uvědomila, co způsobila.  "Neskutečně mě to tíží. Nic nechci víc, než vrátit svou holčičku zpět. Ale nejde to," plakala Rebecca.

Když vstoupili agenti FBI k ženě do bytu, viděli jen přeplněný odpadkový koš a cítili zápach z několikrát použitého kočičího záchodu. Jídla v bytě prý moc nebylo. Sousedi o Rebecce řekli, že hrála každý den od poledne do tří do rána.

Krkavčí matka, která radši válčila ve hře World of warcraft, než aby se postarala o dceru, byla odsouzena v listopadu 2009 na 25 let. Nyní se čeká na 15. června, kdy proběhne soud s jejím bývalým manželem, který přiznal, že péči dcery také zanedbal. Hrozí mu 3 roky vězení.

djaba ( 7. června 2011 21:58 )

A zase jako vždy , za vše mohou brutální hry na počítači.

chloeee ( 7. června 2011 20:45 )

byla odsouzena na 25 let, matka Simonky na 3. Hmm, neco mi to nehraje. Ajo! Jedna byla odsouzena tusim v Americe, druha na Slovensku. Tak ted uz chapu!

arcaben ( 7. června 2011 18:18 )

sorry,ale to byla nadsázka!!Nehltám bulvár doslovně

Xeen ( 7. června 2011 17:56 )

Mozna vas to prekvapi ale dospely clovek nema problem vydrzet 2-3 dny bez jidla kdyz je nadopovany andrenalinem aniz by vyrazne pocitil hlad. U 3leteho ditete je to samozrejme jinak. Zvlast pokud se k hladoveni ktere mohlo byt v jejim pripade opakovane prida i dehydratace (kdyz ji nedala najist asi ji nedavala ani napit ze?) Zatimco "maminka" mohla mit u kompu baterii plechovek s colou aby nahodou u hry neusnula pri nejake zivotne dulezite WoW akci.

boball ( 7. června 2011 17:20 )

ženská

Zobrazit celou diskusi