Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zabíjení kanibala sexuálně uspokojovalo, tvrdí psycholog

Autor: vk, mivrk - 
19. května 2011
05:00

On chtěl zabíjet, ona chtěla zemřít. Slovenský kanibal Matej Čurko (†42) a Lucie Uchnárová (†20) se seznámili na internetu. Začali si psát a několik měsíců domlouvali podrobnosti toho, jak bude dívka zabita. Jaký je názor odborníka na jejich šokující komunikaci?

„Po prostudování přepisu rozhovorů jako psychiatr a sexuolog mohu dedukovat, že velmi pravděpodobně pachatel trpěl kromě poruchy osobnosti také sexuální deviací – sadismem, to znamená, že popsané usmrcování jej sexuálně uspokojilo. Nikoli tedy sexuální styk, ale popsané sadistické aktivity,“ řekl Jiří Švarc, primář ochranného léčení Psychiatrické léčebny v Praze-Bohnicích.

Oběť, Lucie Uchnárová, podle něj trpěla spíše než depresemi tzv. emočně nestabilní poruchou osobnosti. Ta se vyznačuje narušeným sebepojetím, permanentními pocity prázdnoty, neustálými emočními krizemi a trvalou snahou se poškodit, nebo zemřít. „Překvapuje mě, proč policie přišla na tuto korespondenci až teď. Nikoho nenapadlo podívat se do PC zmizelé? A proč všichni s takovou jistotou píšou o vraždě, nikoli o zabití?“ ptá se primář Švarc.

cranberriess ( 19. května 2011 23:55 )

BRZO TAKY SEŽEREM KALOUSKA OD HLADU

cranberriess ( 19. května 2011 23:19 )

proto jim zacpal ústa a nos, aby nenaříkaly...když je dostal do spárů...taky jednou naletíš

cranberriess ( 19. května 2011 23:16 )

trubko, a proč si myslíš, že psal holce pravdu? Ty bys mu asi taky sedla na lep.

cranberriess ( 19. května 2011 23:12 )

a co když ji zalepil ústa lepicí páskou + ucpal nos - bez omamných látek - a ukájel se, když se kroutila než vyhasla. Věřím, že každý oběšenec když se houpe na oprátce, lituje, že to udělal. Ta holka smrt určitě neměla růžovou.

cranberriess ( 19. května 2011 23:05 )

nemusel být sám.....jeden uměl řeči, druhý amputovat končetiny a vyvrcholili u toho oba

Zobrazit celou diskusi