Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Letěl vzduchem jako hadrová panenka, ale přežil

Dale byl vymrštěn několik metrů do vzduchu, auto ujíždí
Dale byl vymrštěn několik metrů do vzduchu, auto ujíždí  (Autor: Youtube.com)
Autor: jaj, INT, Kšim - 
6. května 2011
14:19

Je to případ neskutečné lidské bezohlednosti. Dalea O’Malleyho (28) v neděli večer přejelo auto a řidič zbaběle ujel. Dale vyletěl několik metrů do vzduchu a zůstal bezvládně ležet na vozovce. Nyní je v nemocnici a jeho stav je kritický.

Celou událost zaznamenala kamera na zaparkovaném autobusu. Muž přecházel silnici poblíž fastfoodové restaurace v britském Stockportu, když do něj narazil stříbrný Peugeot 206 s neznámým řidičem (řidičkou) za volantem.

Dale byl nárazem vymrštěn několik metrů do vzduchu. Auto s pobořeným předkem z místa nehody okamžitě ujelo. Dale poté zůstal polámaný ležet na silnici. Řidič ho bez milosti nechal svému osudu, nezavolal záchranku, ani mu jinak nepomohl.

Muž má zlomenou nohu, ruku a vážně poraněnou hlavu. Po převozu do nemocnice byl jeho stav kritický. Fotografie ze záznamu nehody byly zveřejněny se svolením a na přání rodiny, která chce, aby byl šofér auta dopaden. Policie po něm intenzivně pátrá.

Takto došlo ke střetu Peugeotu s chodcem Takto došlo ke střetu Peugeotu s chodcem | Youtube.com

turan ( 6. května 2011 17:09 )

čo sa bohužiaĺ o terajších redaktoroch bulvárneho tisku nedá povedať! Asi vyberajú tých čo napíšu čo najvačšiu debilitu,no ale pre prostoduchý plebs to múže stačiť...

capitan_jorge ( 6. května 2011 14:28 )

perlí. Auto ho přejelo tak, až vyletěl několik metrů do vzduchu. BLBOST redaktorů.

Zobrazit celou diskusi