Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matku a 4 děti někdo zastřelil, otec zmizel

Autor: INT, mel, mivrk - 
22. dubna 2011
17:40

Je to příběh jako z hororu. Nenápadná šestičlenná rodina ze západofrancouzského města Nantes z ničeho nic zmizela. Po třech týdnech našla policie pod terasou jejich domu nohu a následně zavražděnou matku (†49) a její čtyři děti (†20,†18, †16,†13). Otec (50) rodiny zůstává pohřešovaný.

Rodina byla vyvražděna Rodina byla vyvražděna | Reuters
Rodina Dupont de Ligonnes z Nantes žila poklidným, prý spořádaným životem. Záhada začala, když rodiče odhlásili dvě nejmladší děti ze školy. Jako důvod uvedli, že rodina musí naléhavě vycestovat do Austrálie. Podle blízkého okolí rodiny otec Xavier tvrdil, že je tajný agent a musí v rámci programu na ochranu svědků zmizet ze země. Od té doby jakoby se po členech rodiny slehla zem.

Policie po rozsáhlém pátrání našla zavražděnou rodinu zakopanou na zahradě jejich domu. Matka, čtyři děti a jejich dva labradoři byli podle vyšetřovatelů zastřeleni. Po otci policie stále pátrá. V domě rodiny de Ligonnes nebyly nalezeny stopy po násilí. Na poštovní schránce byla nálepka s nápisem: Poštu poslat zpět odesílateli. Děkuji.

 

Záhadný příběh podtrhuje poblíž domu nalezené auto, které údajně patřilo matce rodiny. Na jeho karoserii byla v prachu napsaná věta: „Tos neměla dělat – chybíš mi!“ Vrah měl zřejmě vše pečlivě promyšlené, jako hlavní podezřelý se jeví nezvěstný otec.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi