Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Potratila kvůli žákům, ale nezlobí se na ně!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: mivr, Kjos - 
19. dubna 2011
13:47

Učitelka na newyorské škole Lissedia Batista (27) potratila, když se snažila uklidnit bitku, která ve třídě nastala. Někdo do ní strčil, ona upadla a narazila břichem na židli. Na žáky se ale prý nezlobí a omlouvá je.

Španělská učitelka Lissedia Batista se snažila na škole Exploration Academy v newyorské čtvrti Bronx uklidnit bitku dvou teenagerů o židli. Jednomu z rváčů řekla, ať jde s ní, ale pak zavládl ve třídě chaos. Někdo ji schválně nebo omylem strčil do zad a ona upadla břichem na židli.

Znamení, že se dítě nemá narodit

Lissedia byla těhotná. Za pár dní se měla dozvědět, jestli čeká holčičku nebo chlapečka. Kvůli ostrému nárazu ale o dítě přišla. Na žáky se ale nezlobí. Věří, že co nezabije, to posílí a že otěhotní znovu. Prý to bylo navíc znamení, že bratříčka či sestřičku svému dvouletému synovi ještě s manželem pořizovat nemají.

„Jsou tak mladí a stíhat je za něco takového zbytek života? Myslím, že byli vystresováni už dost tžím, že někomu zabili dítě. Nikomu bych to nepřála,“ říká s klidem pedagožka a dodává, že takovýto zážitek může způsobit mladým lidem trauma a deprese, které by mohly vést až k sebevraždě: „Nechtěla bych, aby k tomu došlo!“ Na četné žádosti z řad studentů se vrátila do školy učit.

jakub-moravec ( 19. dubna 2011 16:47 )

Učitelka je moje dcerka, píše na tabuli moje jméno, to znamená že nepatřím ke zlodějům ...a la Klaus

587587 ( 19. dubna 2011 14:18 )

"...Věří, že co nezabije, to posílí a že otěhotní..." . Trochu divný příměr, když to nenarozené dítě defacto bylo zabito...

sojam ( 19. dubna 2011 14:06 )

rofl...vy lidi jste fakt idioti.......

Zobrazit celou diskusi