Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kaddáfí nasadil sexy zbraň: Kolumbijské žoldnéřky

Autor: bali, apk - 
15. dubna 2011
19:25

Diktátor Kaddáfí se v boji proti povstalcům rozhodl vsadit na sexy kartu. Najal si jihoamerické žoldnéřky, kterým platí 1000 dolarů na den. Přidaly se tak k jeho osobní stráži, kterou tvoří samé krásné panny!

Kaddáfímu teče do bot. Již několik týdnů čelí povstání, které vojenskou akcí podpořilo i mezinárodní společenství. proto není divu, že hledá podporu mezi žoldáky. A má vkus. Sáhl po nelítostných Kolumbijkách z marxistické organizace Revolučních ozbrojených sil Kolumbie (FARC). V boji jsou velmi profesionální. Doposud se prý nepodařilo žádnou zranit ani zajmout.

Výběr provádí sám Kaddáfí, prý podle sexuální přitažlivosti

Kaddáfí je láskou ke krástným ženám pověstný. I jeho osobní ochranku tvoří již mnoho let speciálně vycvičené ženy. Jen výcvik ve speciální akademii ale nestačí. Všechny dívky musí při nástupu složit slib, že za Kaddáfího v nutném případě položí život a budou vždy stát na jeho straně. Nezbytnou částí je také potvrdit své panenství.

Kaddáfí dokonce nařídil to, jak se musí ženy oblékat. Všechny tak používají rtěnky, nosí šperky, mají nalakované nehty a zásadně chodí ve vysokých botách.

Podle lidí z jeho okolí je ve skutečnosti hlavním kritériem to, zda hodnocená dívka patří mezi jeho sexuální favoritky. Přesto Kaddáfí tvrdí, že vstupenkou do jeho ochranky je panenství a cudnost.

scaramonte ( 30. dubna 2011 12:00 )

Jo a mmch. ty Hitlery, Hesseiny, Čankajšky, ale i Leniny, Castry a Pol Poty nakonec posadili na trůn taky! Lenin bez jejich peněz a zaplombovaného vagonu přes Německo by sotva kdy uskutečnil říjnový puč v Rusku, že? A Hitler bez harzburské fronty by se nikdy nestal kancléřem, stejně tak Castro, kdyby ho USA nezačala podporovat proti Batistovy, kterej se jim už nehodil, že? A Pol Pota nechali na pokoji, protože se jim hodil jako "tichý" spojenec proti Vietnamcům. Tyhle mediálnní kydy o "svobodě a demokracii" nebo "lidských právech" jsou jen pro takvý prosťáčky jako ty ....

scaramonte ( 30. dubna 2011 11:56 )

Propagandistický pindy! Ono asi americkým imperialistům záleží na lidstvu! Včetně proletariátu jejich momentálně domovský změ, že? Nenech se vysmát! Americkej proletariát maká a drží hubu stejně jako na celým světě a svou prací a dluhem tyhle dobrodružství mezinárodních impiků cáluje! A oni vlastní víc než vlády celého rozvojového světa dohromady jen pro rozschcapování hrstky šmejdů a každá válka jim přínáší nové a ové zisky a moc!

jakub-moravec ( 18. dubna 2011 04:24 )

gogo, v této diskuzi je Libye a jestli chcete diskutovat o nějaké šaškárně, Australie,Tasmanie......to si musíte najít někoho jiného, je vidět že už jste u konci svých sil s vašimi názory na politické dění v Libyi.

gogo ( 17. dubna 2011 22:04 )

Ale chlapečku... Ty že jsi někoho v životě k něčemu donutil ? Mě možná tak ke smutnému a shovívavému pousmání se .. To si tedy musíš hodně fandit... Ale je pravdou, že pochválit se musíš, nikdo jiný Tě nepochválí... Ale jinak povídej ... Jak se máš v té vymyšlené Americe ? Či dnes bydlíš v Austrálii ? Nebo v Tasmánii ? Povídej a přeháněj ... A jinak si se mnou žádné starosti nedělej. Doufám, že kvůli mně špatně nespíš… To bych byl opravdu, ale opravdu nerad….

jakub-moravec ( 17. dubna 2011 07:05 )

gogo KONEČNĚ přiznal (když jsem ho k tomu musel donutit) že Američané POMOHLI porazit Hitlera v II.svět,válce, a tady v této diskuzi JASNĚ vidíme, že USA se snaží tuto situaci s Kaddáfím vyřešit, vždyť je k tomu vyzvána Radou OSN a tam má zastoupení i Česká republika a to samé bylo v Jugoslávii i ty jiné války, které gogo jmenoval, VŽDY se jednalo o POMOC té postižené zemi, především zbavit se tyrana (Hussein, Kaddáfí....) Když je nějaká živelní pohroma ve světě, je to PRVNÍ Amerika, která tam posílá buď peníze nebo potraviny. ZAPIŠTE SI TO PANE GOGO ZA UŠI!!! že Amerika je vždy první když je třeba pomoci, ať už finančně, nebo tady v Libyi vojensky. Amerika se už v nynější době chýli k bankrotu, protože ten deficit v USA je už obrovský. Když je Amerika v takové tísni, už by neměla nikomu a v ničem pomáhat, protože ty války stojí Ameriku veliké peníze, ale jak vidíme Amerika pomáhá dál a dál-----a gogo bude nadávat na Ameriku dál a dál---------

Zobrazit celou diskusi